NEMA MIRA

Novi posao Jeremyja Clarksona: Na svojoj farmi kuha pivo, koje je u roku jednog dana postalo najtraženije u UK-u

Eksperimentiranje s lagerom dokumentirano je u drugoj sezoni serijala Amazon Primea, Clarkson‘s Farm. Jeremy je najavio pravi show budući da je jedan od većih antitalenata kada su u pitanju njegovi poljoprivredni pothvati.

Zvijezda automobilističkih emisija "Top Gear" i "Grand Tour", britanski voditelj Jeremy Clarkson uživao je u osvježavajućem okusu vlastitog piva dok je slavio pokretanje svog najnovijeg poslovnog pothvata na popularnoj Diddly Squat Farmi. Antitalentu za poljoprivredne poslove, pridružila se njegova djevojka Lisa Hogan.

image

Jeremy Clarkson

SHUTTERSTOCK

Jeremy će prodavati svoj novi lager, Hawkstone, u trgovini na svojoj farmi Diddly Squat, čije su avanture bile predmet hit serije Amazon Primea. Također, već se prodaje na Amazonu, a u roku od osam sati od njegova lansiranja na toj platformi, postalo je najprodavanije pivo te preteklo "pivske gigante" poput Corone, Budweisera i Stelle Artois.

U razgovoru za The Sun, Jeremy je priznao da su njegove marketinške ideje pale u vodu. Rekao je kako je njegov "šaljiv" slogan koji "potiče alkoholičare da probaju svoj napitak" poništila Agencija za standarde oglašavanja.

Čitajte i: Jeremy Clarkson bojao se smrti tijekom borbe s Covidom: 'Bilo je zastrašujuće'

"Ako si alkoholičar, nemoj se boriti protiv toga, hrani ga". U tom je stilu želio promovirati svoje pivo te se našalio kako su mu ostale sve sladunjave opcije ili one izravne poput "ovo je lager", za što se na kraju i odlučio.

Nada se da će na kraju njegovim pivom biti opskrbljeni pubovi diljem Ujedinjenog Kraljevstva, ali i trgovine.

"Želio sam imati pivovaru kako bih u njoj mogao uživati. To je vrlo dobro napravljeno pivo. Ja sam za svjetsku dominaciju. Ništa manje neće učiniti", komentirao je Jeremy.

image

Lisa Hogan i Jeremy Clarkson

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Lager bi ipak mogao signalizirati još katastrofa na farmi, čemu su svjedočili gledatelji njegove hit emisije na Amazon Primeu Clarkson's Farm. Trenutačno se snima druga sezona, a Jeremy je rekao da je kuhanje vlastitog piva učinilo njegove nestašluke još "deset puta gore". Kaos koji nastane na farmi nakon njegovog eksperimentiranja usporedio je s djelom u filmu "Vuk s Wall Streeta" kada Leonardo DiCaprio, odnosno Jordan Belfort, omamljen brojnim opijatima doživljava prometnu nesreću, a da toga nije ni svjestan.

Jeremy je 2017. godine nakon što je šest dana proveo u bolnici zbog pneumonije, infekcije pluća i zamalo umro, odlučio smanjiti alkoholiziranje i pušenje cigareta iako je prvotno rekao kako se toga nikada neće odreći. Prošle je godine uoči Božića otkrio kako je pozitivan na koronavirus, jako se prepao budući da i dalje živi nezdravo, no na kraju se, na sreću, izvukao bez većih posljedica po zdravlje.

Linker
18. travanj 2024 23:29