Neodoljiva fotografija Sanje Vejnović i njene Marte
 Privatni album
Nesvakidašnja sličnost

Obiteljsko slavlje: 20-godišnja kći Sanje Vejnović ista je mama

Glumica Sanja Vejnović obiteljska događanja čuva daleko od javnosti. Na društvenim mrežama prilično je samozatajna. Ipak nije mogla odoljeti i javiti svima da samo dan nakon Valentinova njena lijepa kći Marta slavi 20. rođendan

'Na današnji dan se prije 20 godina rodila naša djevojčica. Sretan ti dvadeseti rođendan, srećice naša!', objavila je na svom Facebook profilu 56-godišnja glumica Sanja Vejnović. Uz emotivnu čestitku za Martu Evu složila je album zajedničkih obiteljskih fotografija.


Privatni album/Facebook
Marta neodoljivo sliči mami

Njezin status na društvenim mrežama izazvao je pravu lavinu lijepih komentara prijatelja obitelji Vejnović-Mećava. Mnogi su se složili da Marta neodoljivo sliči majci, a u albumu se mogu naći i stare fotografije gdje se majka i kći ludo zabavljaju. 'Ista je ti.', 'Kao sestre ste', stoji u nekoliko komentara njihovih obiteljskih prijatelja koji su Marti Evi uputili čestitke i lijepe želje u budućnosti.

Privatni album
Luckaste obiteljske fotografije

Privatni album/Instagram

Scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača i sama se čudila da je već prošlo 20 godina. 'Da, draga Jelena, jako brzo prođe, uživaj u svakom trenutku sa svojom princezom. Grlim vas, poručila je nekadašnjoj kolegici glumica iz "Čiste ljubavi".

Privatni album/facebook
Marta Eva jako sliči majci


Privatni album
Sanja Vejnović jako voli ovu fotografiju kćeri

Linker
29. ožujak 2024 16:25