UŽIVALI NA KONCERTU

Odmor iz snova: Tarik i Lejla nakon luksuznog hotela na Hvaru odmaraju u Tarikovom rodnom kraju

Za poznatog domaćeg voditelja i glumca Tarika Filipovića i njegovu suprugu Lejlu ljetovanje još nije završilo, par se nakon Hvara zaputio u Zenicu gdje su uživali na koncertu pjevača Amela Ćurića.

Popularan domaći voditelj i glumac Tarik Filipović trenutno s obitelji uživa na godišnjem odmoru, a kako se provodi redovno možemo vidjeti na njegovim društvenim mrežama. I dok je do prije dva dana sa suprugom Lejlom uživao u luksuznoj vili na Hvaru, sada se par uputio u Tarikov rodni kraj - u Zenicu gdje su sinoć uživali na koncertu pobjednika X Factor Adria 2015 - Amela Ćurića.

"Zenica summer fest 2021…Amel Ćurić", napisao je Tarik kratko u opisu fotografije na kojoj on i Lejla poziraju s Amelom koji je nastupio u sklopu Zenica Summer Festa.

Čitajte i: Veći ste od svoje veličine! Nives i Goran, Lejla, Jelena i Ana samo su dio poznatih koji su danas poslali snažnu poruku

Tarik je na Instagramu podijelio i nekoliko storyja na kojima je pratiteljima pokazao "bazene svog djetinjstva" u rodnom kraju kojeg redovito posjećuje s obitelji.

Skladna obitelj

Ljubavna priča bivše miss Hrvatske Lejle i Tarika započela je sada već davne 2006. godine, prvi puta zajedno su viđeni na koncertu Halida Bešlića. Baš kao što su neko vrijeme vješto skrivali vezu, u tajnosti su se i vjenčali 2007. godine, a nakon dva mjeseca rodio se njihov prvi sin Arman. Tarik je nedavno raznježio pratitelje dirljivom posvetom svom i Lejlinom sinu Dini. Tog sada već 18-godišnjeg dječaka Lejla je dobila u braku s Dadom Majolijem, Tarik mu je za rođendan posvetio dirljivu čestitku.

Glumac je tom prilikom objavio fotografiju iz njegovog djetinjstva na kojoj ga Dino grli, a maloga Armana drži na krilu."Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, duplo i snažno za njegov 18. rođendan. 'Sada je dječak čovjek', kako je pjevao Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'. Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima. Danas je dječak postao čovjek, ali dječače moj, budi uvijek zaigran dječak, lakše je i ljepše. Sretan rođendan, ljubavi tatina. Jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata", emotivno je napisao Tarik.

Linker
16. travanj 2024 19:10