ellie otvoreno o svemu

Odrasla je u teškom siromaštvu, uz očuha kojeg je mrzila: Trudna glazbenica godinama ne priča s majkom

Ellie Goulding majci zamjera puno toga - teško odrastanje, činjenicu da stalno priča s novinarima o privatnim stvarima i da je na putu do slave nije podržala. Obitelj je pjevačica napustila s 15 godina. Danas čeka dijete i pokušava s roditeljima popraviti odnose.

Glazbenica Ellie Goulding dugo nije pričala sa svojom majkom, a teški odnos s njom u javnosti je svojedobno okarakterizirala nepopravljivim. No, čini se da je i tome došao kraj - naime, budući da Ella čeka dijete, odlučila je popraviti odnos s majkom Tracey te su ponovno počele komunicirati. Buduća baka otkrila je da se odnos s kćeri popravio te da je jako uzbuđena što će uskoro dobiti unuče.

Podsjetimo, Ellie Goulding šokirala je javnost kada je otkrila da je već 30 tjedana trudna. Proteklog tjedna u intervjuu za Vogue pohvalila se da će ona i njezin suprug Caspar Jopling uskoro postati roditelji. Tajnu o trudnoći Ellie je uspjela čuvati skoro osam mjeseci, a sve zahvaljujući pandemiji koronavirusa. Naime, zbog stroge karantene u Velikoj Britaniji, Goulding se posljednji put u javnosti pojavila u kolovozu 2020.

image
Ellie se u javnosti posljednji put pojavila krajem kolovoza 2020. godine.
WILL/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tek u sedmom mjesecu trudnoće otkrila sretnu vijest: ‘Sad imam obline koje nikad nisam i suprug ih obožava‘

Ellie majku nije vidjela od svoje svadbe

U jednom od svojih posljednjih intervjua progovorila je i o odnosu s majkom Tracey, koju nije vidjela više od godinu dana. "Nisam vidjela majku od mog vjenčanja. Prošla sam kroz brojne sate terapije jer ono što sam smatrala popravljivim, ipak nije popravljivo".

No, stvari su se uspjele donekle izgladiti pa se Tracey pohvalila novinarima da s kćerkom opet razgovara i da je jako uzbuđena što će uskoro dobiti treće unuče. Svađu s Ellie nazvala je bezazlenom, no veliko je pitanje bi li se njezina uspješna kći s time složila. Nikada nije skrivala koliko toga zamjera svojoj majci.

image
Majku nije vidjela od svoje svadbe s Casperom Joplingom.
JORDAN CROSBY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: I Ellie Goulding slijedi trend netradicionalnog bračnog života: 'Volim svog supruga, ali više volim sebe'

Naime, Ellie Goulding odrasla je u siromaštvu, s očuhom kojeg je prezirala. Od majke nikada nije imala preveliku podršku da se bavi glazbom. "Mogla sam pjevati samo onda kada mame nije bilo u prostoriji", rekla je svojedobno Ellie.

Nije pjevačica štedjela roditelje ni po pitanju uvjeta u kojima je odrasla.

"Odrasli smo u jako maloj kući s rabljenim, izlizanim namještajem koji je po sebi imao rupe. I to što smo imali davala nam je naša baka", ispričala je glazbenica. Svoj dom napustila je sa svega 15 godina, kada je počela živjeti s prijateljima njezine obitelji. Do 18. godine odrastala je s njima u okruženju koje je poticalo njezine glazbene snove, a onda se odselila kada je na pragu punoljetnosti upoznala svog prvog dečka. Matt, koji je od nje bio stariji 14 godina, poticao ju je na glazbu, ali i studiranje.

Od studija je odustala kada je potpisala svoj prvi profesionalni ugovor. Sa slavom je propala i njezina ljubavna priča, no stiglo i kakvo - takvo pomirenje s roditeljima. S ocem je uspjela izgladiti odnose, no s majkom je Ellie do danas u klimavim odnosima. Možda će zaista, kao što se Tracey i nada, prinova doprinijeti konačnom popravljanju narušenih odnosa.

Linker
16. travanj 2024 21:18