Davor Matota / Cropix
Čestitke!

Oliver Frljić i Linda Begonja ne kriju ljubav: Usklađeni par ima razlog i za slavlje

Dva kazališna događanja u kratkom su razmaku okupila brojna poznata lica te je nakon dugog perioda pauze metropola živnula. Osim što su poznati redatelj i glumica podržali kolege, ona je osvojila i uglednu nagradu struke.

Skladan i modno usklađen kazališni par u proteklih tjedan dana zablistali su u dva izlaska. Glumica Linda Begonja i redatelj Oliver Frljić tako su se pojavili na događanjima u dva zagrebačka kazališta. Na jednom su podržali kolege, a na drugom je glumica trijumfirala na dodjeli nagrada.

Davor Matota / Cropix
Linda Begonja i Oliver Frljić nakon premijere predstave 'Cement' u ZKM-u

Frljić i Begonja su odgledali premijeru predstave "Cement" u Zagrebačkom kazalištu mladih. Naime, predstava koju je režirao Sebastijan Horvat trebala je biti postavljena u ožujku, no prvi put je odigrana krajem listopada. Linda i Oliver podržali su kolege koji su glumili u komadu njemačkog dramatičara Heinera Müllera koji je preinačio istoimeni roman socrealističkog pisca Fjodora Gladkova.

Davor Matota / Cropix
Linda Begonja s kolegicom Natašom Kopec koja je igrala u predstavi 'Cement'

Zagrljeni i s maskama na licu umjetnički par utjelovio je pojam sportsko-ležerne elegancije. Linda je nježnu, bijelu haljinu-košulju upotpunila crnom kožnom jaknom i čizmama, dok se Oliver odlučio za ležernu košulju i sako zagasitih tonova.

Stil dostojan nagrada

Davor Matota / Cropix
Na dodjeli nagrada 44. Dana satire Fadila Hadžića

Idućeg su dana došli na dodjelu nagrada 44. Dani satire Fadila Hadžića, u kazalištu Kerempuh, gdje je Begonja i laureat. Glumica je za uloge Mame i Smilje u predstavi "Bilježnica Robija K.", nagrađena za najbolju žensku ulogu.

Linda je ponovno zablistala u nježnoj, svijetlih haljini, s nepogrešivim dezenom - točkicama. Cijelu kombinaciju podigla je crnim remenom i odgovarajućim gležnjačama s otvorenim prstima. Za poziranje prod fotografima ovog su puta skinuli maske i pokazali osmijehe.

Pročitajte i:

Oliver Frljić i Linda Begonja: Njihovi osmijesi i pogledi uistinu zrače

Linda Begonja i Oliver Frljić nakon predstave 'Šest likova traži autora' nisu štedjeli na zagrljajima

Ljubav traje pet godina: Rijetko ih viđamo zajedno, ali na špici su neizbježni

Kazališna skupina svjetski poznatog redatelja i glumca Pippa Delbona stiže u Zagreb!

Linker
06. travanj 2024 02:39