Dobro to prikriva

Omiljeni glumac zabrinuo obožavatelje: Tom Hanks jedva držao mikrofon, teško ga je za gledati

Zvijezda Hollywooda u jeku je promocijske kampanje svog novog filma, u kojem glumi managera Elvisa Prestleya.

Tom Hanks zabrinuo je obožavatelje kada je na predstavljanju svog novog filma jedva držao mikrofon u ruci, glumac je izgledao kao da se bori s treskavicom i jedva uspijeva pridržavati mikrofon.

Ovaj 65-godišnji holivudski velikan usred je promotivne kampanje za biopic Elvis, redatelja Baza Luhrmanna, u kojem Hanks glumi pjevačeva menadžera. Redatelj rođen u Sydneyu, dogovorio je da se australska premijera održi u gradu Gold Coast, udaljenom 80-ak kilometara od Brisbanea, gdje su snimali film. Austin Butler, koji glumi Elvisa, bio je na toj promociji s Hanksom.

image

Ruku je jedva obuzdavao.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Ne postoji bolje mjesto na svijetu da se napravi igrani film nego upravo ovdje na Gold Coastu", rekao je Tom Hanks s mikrofonom u desnoj ruci, dok je lijevu držao u džepu.

"Snimao sam filmove u Maroku, Los Angelesu, New Yorku, Seattleu, Berlinu. Niti jedno mjesto nema ono što ima Gold Coast, a što je to? Dvije riječi. Niti jedan od tih drugih gradova nema Dan Murphy", kazao je referirajući se na lanac alkoholnih pića Dan Murphy's. "koji čovjek, kojeg sam jako dobro upoznao", našalio se i dobio pljesak.

Čitajte i: To rade pravi prijatelji: Tom Hanks pojavio se u cameo ulozi u seriji ‘1883.‘ o osvajanju divljeg zapada

Kako mu se ruka sve više tresla, Hank ju je pokušavao kontrolirati tako da je lijevom rukom primio za donji dio mikrofona, ispod desne ruke. Nakratko je pokušao i zamijeniti ruke.

Čini se da publika pred njim nije primijetila nezgodu s rukama, međutim, Hanks ih je oduševljavao pohvalama o njihovom divnom gostoprimstvu i nevjerojatnom vremenu koje su proveli tamo.

image

Tom Hanks promovira svoj novi film 'Elvis'.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Proveli smo apsolutno divno vrijeme s vama. Ima nešto u ljudima iz Gold Coasta i tom mjestu, zbog čega svi hodaju uokolo sa samopouzdanjem na licu. Bili smo dio toga", među ostalim im je kazao Hanks.

Nakon australske premijere film Elvis imao je posebnu projekciju u Sjedinjenim Državama, u Gracelandu.

Linker
19. travanj 2024 06:52