čuju se zvona

Online romansa: Lana Del Rey zaručila se za dečka kojeg je upoznala na internetu

Samo devet mjeseci nakon prekida sa Seanom Larkinom, Lana Del Rey spremna je za avanturu života. 35-godišnja pjevačica zaljubljena je u country pjevača koji joj je poklonio najljepši poklon - dijamantni zaručnički prsten.

Pjevačica Lana Del Rey zaljubljena je preko ušiju!

Nakon prekida sa Seanom Larkinom, Lana je krajem ljeta na aplikaciji za upoznavanje partnera upoznala pjevača Claytona Johnsona, a da se nešto zbiva, fanovi su primijetili kad su se međusobno krenuli pratiti na Instagramu.

image
Lana DelRey s bivšim dečkom Sheanom Larkinom na početku 2020.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Dijamant je pokrenuo glasine

Šuškanja o instant-zarukama krenula su nakon što se Lana pojavila u showu Jimmyja Fallona s velikim dijamantnim prstenom na ruci, zbog čega su mnogi posumnjali da bi uskoro mogla stati pred oltar, piše People.

Inače, Clayton je dio glazbenog tria "The Johnsons" sa svojom braćom, a u bendu svira gitaru i pjeva. Grupa nije objavila pjesmu od 2017. godine, kad su izbacili singl "Call Whenever".

Poprilično tajna veza postala je nešto javnija kad se Lana počela pojavljivati na Instagram profilu svog novog dečka i otkrila da dane provode u kući, uživajući u opuštenom druženju.

Spojio ih je isti smisao za humor

Clayton je na Laninom profilu ostavio nekoliko koketnih komentara, a "friški par" čak se odjenuo u pripadajuće kostime za Noć vještica.

Lana je bila Dorothy iz "Čarobnjaka iz Oza", a njezin dragi - strašilo.

Detalji o vjenčanju 35-godišnje pjevačice i zgodnog country pjevača još nisu poznati javnosti.

Linker
27. studeni 2023 22:41