Josipa Kusić otvorila je u Zagrebu Face Workout Studio. Tretmanima pomaže pri održavanju mladosti lica.
 Biljana Blivajs / CROPIX
Sasvim drugačija od drugih

Osvojila svijet ljepotom pa se vratila kući! Josipu Kusić gledat ćemo na HRT-u, no ona tu ne staje

Osim što je svojom ponudom beauty studija u hrvatskoj metropoli dokazala svima da će se dokazati kao poduzetnica, bivša Miss Hrvatske 2008. Josipa Kusić ima ozbiljne planove za iduću godinu, ali prvo će svima pokazati kako se snalazi u glazbenim vodama. Naime, uskoro kreće nova sezona "Zvijezde pjevaju" gdje će uz Sandija Cenova pokazati svoj pjevački dar.

"Žao mi je što Dino Jelusić neće sudjelovati u showu "Zvijezde pjevaju", već smo uvježbavali prve pjesme za vrijeme prethodnih priprema. No, sa Sandijem Cenovom slažem novi repertoar i vjerujem da će biti dobro. Volim sve vrste glazbe, ali rock slušam cijeli život. Uživam slušajući Zoricu Kondžu, Olivera Dragovića i Tedi Spalata...", priča nam bivša Miss Hrvatske i poznata manekenka iz Imotskog.

Denis Lepur za HRT
Najprije je trebala nastupiti s Dinom Jelusićem, ali onda je spojili sa Sandijem...

Zanimljive kombinacije: Objavljeni su natjecateljski parovi emisije Zvijezde pjevaju

Ostanak doma tijekom lockdowna nije joj teško pao jer se posvetila nekim stvarima koje je vesele. "Kako uvijek jurimo za nečim novim, zaboravimo stati osvrnuti se na ono sto smo do sada napravili malo uživati i biti zahvalni. ", kaže Josipa koja je prošle godina uplovila u poduzetničke vode.


Zagreb, 030409.
Hotel Internacional, Miramarska cesta.
Izbor za Miss Zagreba '09.
Na fotografiji: Aktualna miss Hrvatske Josipa Kusic.
Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX
Vjekoslav Skledar / Hanza media
Miss Hrvatske 2009. na Miss Zagreba

U Zagrebu je otvorila prvu “teretanu” za lice, Face Workout, a zbog takvim tretmanima zavlada je pomama.

"Od klijenata u FaceWorkoutu želim vidjeti osmjeh na licu, ponovljena rezervacija mi je potvrda da su dobili najbolju uslugu i rezultate koje očekuju. Kroz posao sam upoznala toliko divnih ljudi koji me svakodnevno uveseljavaju", kaže Josipa koja lako pronalazi snage za dalje.

Zagreb, 100919.
Petrinjska.
Face workout studio.
Vlasnica Josipa Kusic, bivsa miss Hrvatske.
Tretmani u svrhu pomladjivanja lica.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs

"Kad čovjek uloži strast, energiju i obavi domaću zadaću uspjeh je u većini slučajeva zagarantiran. Svakom dođe trenutak kad mu je dosta svega , ali tada je potrebno uložiti još veći napor koji na kraju donese zadovoljstvo. Bitno je biti ustrajan jer je strpljenje najbolji kormilar po lošem vremenu.", dodaje.

Efekt “novog” lica u njezinom studiju postiže se bez ikakvih invazivnih postupaka, dakle, bez crvenila, boli i nelagode - i bez potrebe za oporavkom

Proces počinje polusatnim “zagrijavanjem” - povlačenjem, guranjem, tiskanjem i drugim masažnim pokretima kojima se potiče prokrvljenost tkiva i stvaranje kolagena u koži. Potom se lice “skulpturira” elektrostimulatorom mišića EMS Face Workout Pro, te se tretira uređajem Jet Peel - supermodernim multipraktikom kojim se, ovisno o potrebama i stanju kože, može napraviti limfna drenaža, piling, “infuzija” revitalizirajućim sastojcima, poput vitamina, minerala, hijalurona...

Matea Smolčić Senčar

Koža se prožima njegujućim preparatima u obliku mikrokapljica što se “upuhuju” mlaznicom, brzinom od 720 kilometara na sat, kako tvrdi proizvođač uređaja. Tako preparati dubinski prodiru u kožu te lice trenutačno “živne”.

Iako ne zazire od estetskih zahvata, priprema za iduću godinu liniju seruma koje izrađuje u suradnji s vrhunskim farmaceutima i uvijek bira prirodnu kozmetiku. "Moja linija seruma trebala bi izaći na tržište u prvoj polovici 2021. Trenutno sam u fazi realizacije. Baveći se modelingom dugi niz godina imala sam priliku biti u toku s najnovijim beauty trendovima.

Moj posao je zahtijevao da izvrstan ten, a ja sam se pronašla u 100% prirodnim proizvodima i neinvazivnim tretmanima.

Sve drugo mi je davalo trenutni rezultat koji je sa sobom nosio i velike probleme (alergije i sl.) Pa sam se okrenula prirodnoj kozmetici...", kaže Josipa koja otkriva skrivene bisere Lijepe Naše.

"Kroz posao sam se zasitila putovanja , aviona, aerodroma. Trenutno uživam u Hrvatskoj i istražujem sve njene skrivene bisere Velebit, Risnjak, Papuk, Baranja.. Imala sam dosta planova za ljeto, no izgleda da će biti uglavnom radno. Veselit ću se vikendima koje ću iskoristiti za odlazak na more i u Imotski, a rado će preuzeti i ulogu domaćice koja će svoje prijatelje diljem svijeta ugostiti u Hrvatskoj.

"S prijateljima iz Londona i ostalih dijelova svijeta održavam dobru komunikaciju. S vremena na vrijeme i sad odradim snimanja u Londonu i to vrijeme iskoristim da se vidimo i podružimo".

Veselim što ću ih vidjeti i imati priliku pokazati im ljepote naše zemlje.

Čitajte i:

Petra Kurtela isprobala je 'teretanu' za lice i otkrila nam svoje dojmove

Male tajne Simone Antonović: U par koraka do savršenog make-upa

POTENTNI VITAMIN C: Ključni igrač u postizanju mladolike kože i ujednačenog tena

Linker
19. travanj 2024 01:46