Može li slađe?

Ovako se odgajaju nove generacije: Voditeljica raznježila i oduševila svojom kćerkicom

Marijana Batinić je i tijekom trudnoće otvoreno govorila kroz što prolazi, o tegobama, ali i o slatkim stranama iščekivanja bebe, a sada uživa s novom članicom obitelji.

Moderna mama koja odgaja moderne generacije djevojčica, svašta se može iščitati iz jednog 'običnog' iskazivanja ljubavi, kakvo je naša poznata voditeljica Marijana Batinić upravo uputila svojoj kćerkici Rozi.

Beba koja nema ni tri mjeseca postala je centar svijeta obitelji Batinić-Pašalić. Malenoj Rozi ime je odabrala velika seka Ena.

"Jednog će dana ove malene noge predvoditi put", napisala je Marijana uz fotografiju svoje Roze. Osim što je i svojoj starijoj djevojčici prepustila jedan tako važan zadatak u dobi od pet godina, Marijana samopouzdanje gradi i kod svoje mlađe kćeri. I to od samog početka života.

Zasuli ih srcima

Djevojčica raste uz majku koja ju odgaja da joj ništa ne bude nedostupno, da ona predvodi promjene i gazi svojom stazom.

Voditeljica je svojim rukama obujmila malena stopala Roze, a među prstiće joj je zataknula sitan cvjetić. Napisala je i da je zaljubljena u Rozu, zahvalila se životu, a objavom potaknula niz raznježenih komentara. Marijanu i Rozu zasule su srcima mnoge slavne majčine prijateljice.

Marijana je svoje drugo dijete donijela na svijet polovicom rujna, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Suprug Matej Pašalić i petogodišnja kćerkica Ena zajedno su s voditeljicom željno iščekivali svoju novu članicu, a tijekom cijelog ljeta uživali su u sigurnom okružju uz more. Posljednjih tjedana trudnoće Splićanka je redovno svojim prijateljima i pratiteljima govorila kroz što prolazi.

Linker
19. travanj 2024 22:55