Instagram
'IT' LJETNE DESTINACIJE

Padaju pusice - domaći glumac suprugu nakon Gardalanda odveo u Lisabon

Varaždinski glumac kojeg smo nedavno gledali u seriji “Zlatni dvori” ovih dana sa svojom suprugom uživa u čarima Portugala. Ljubav bračnog para Kerekeš traje već punih 11 godina, a Jan i Vika dijele i strast prema putovanjima, ali i specifičan glazbeni ukus.

Vedre fotografije zaljubljenog i sretnog para nastale u portugalskoj prijestolnici djeluju kao da im je ovo prvo zajedničko putovanje, no 30-godišnji glumac i njegova draga svako malo priušte si zajedničke trenutke daleko od kuće. Prije samo šest dana posjetili su Gardaland, zabavno mjesto u kojemu osmijeha i uzbuđenja nikome ne nedostaje.

Day one...

A post shared by Jan Kerekeš (@jan_kerekes) on

Fun fun fun...

A post shared by Jan Kerekeš (@jan_kerekes) on

Sreći u njihovoj maloj zajednici pridonosi i psić kojeg su udomili prije nekoliko dana. Uz novog kućnog ljubimca, kazališne i televizijske angažmane, Jan uspijeva voditi i glazbenu karijeru. Naime, mnogima je nepoznata činjenica da je naš glumac i frontman metal grupe Cold Snap, a najveća obožavateljica mu je, očekivano, supruga Vika s kojom je nedavno proslavio dvije godine braka.

Umjesto večere uz svijeće, mladi par se odlučio za zabavu na njima svojstven način – tulumarili su na žestokom koncertu na Šalati uživajući uz zvukove grupa House of Pain, Prophets of Rage i Black Peaks.

A da su glazba i ljubav savršen spoj, Jan je potvrdio i tadašnjom objavom na Instagramu u kojoj je uz video s koncerta napisao: “Kad pjevaš sa svojom ženom riječi pjesme koje si dao ugravirati na vjenčane prstene, na najboljem koncertu ikad, i još ti žena kaže: Pogledaj ljude… ima nade za nas! Onda znaš da si oženio pravu ženu”- napisao je glumac i još jednom javno potvrdio sreću koju dijeli sa svojom Vikom.

Linker
23. travanj 2024 09:55