Neja Markičević
GLORIA TV

Indira u strahu od gladi pozvala Capaka na rakijicu: 'Ne tražim milostinju, želim pošteno zaraditi svoj novac'

Na prvom panelu GLORIA TV-a glumac Jan Kerekeš i glazbenice Indira Levak i Mia Dimšić otkrili su kako izgleda njihov posao za vrijeme posebnih mjera zbog pandemije, što misle o pooštravanju mjera za održavanje koncerata i drugih zabavnih sadržaja te jesu li zabrinuti za svoju egzistenciju.

Pandemija koronavirusa promijenila je naše živote, a posljedice u velikoj mjeri još uvijek osjeća kreativna industrija. Na prvom panelu GLORIA TV-a Daniel Delale je u ugodnom ambijentu nakladničke kuće Fraktura ugostio troje umjetnika - glumca Jana Kerekeša te glazbenice Indiru Levak i Miu Dimšić.

Osim što su ispričali kako sada izgleda njihov posao s obzirom na nove mjere, kako za predstave tako i za održavanje koncerata i drugih manifestacija, otkrili su plaši li ih cijela situacija i boje li se za svoju egzistenciju. U videu pogledajte cijeli panel!

NAŠI PANELISTI BILI SU:

Indira Levak

Neja Markičević
Indira Levak

"Nije korektno od stožera davati upute koje su apsolutno neizvedive. Radije onda zabranimo sve jer ova dobra namjera je put do pakla", komentirala je Indira nove mjere.

Mia Dimšić

Neja Markičević
Mia Dimšić

"Čeka nas jedno zanimljivo razdoblje gdje ćemo svi morati pokazati empatiju, solidarnost i razumijevanje, kako mi prema publici, tako i publika prema nama. Nadam se zajedničkom rješenju", rekla je Mia.

Jan Kerekeš

Neja Markičević
Jan Kerekeš

"Prilagođavamo se mjerama iz tjedna u tjedan, ali su ljudi jako nezadovoljni kad dođu na ulaz u kazalište. Prestrašeni su", ispričao je Jan.

Ne propustite: Ultimativni ljetni hit samo uz magazin Gloria!

Cloud & Co. ogrlica: Ultimativni ljetni hit potražite samo uz novi broj magazina Gloria!

Novi broj magazina Gloria i lančić hrvatskog brenda Cloud & Co. potražite od 23. srpnja na svim većim prodajnim mjestima po cijeni od 39,90 kn.

Čitajte i:

Tajni život slavnih lica: Maja, Zlata i Doris potpuno su nam se ogolile u intimnom intervjuu

Koronavirus ubio društveni život. Veliki koncert otkazala Vesna Pisarović, Škoro, odgođen Bob Geldof...

Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Linker
19. travanj 2024 00:36