Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Uvijek svoja

Paris Hilton ima svoj kulinarski show, a kritiku na njezine posebne lazanje već je dao naš poznati kuhar

Bogata nasljednica Paris Hilton objavila je prvu epizodu svog kulinarskog showa "Cooking With Paris", koja već ima skoro 900.000 pregleda na YouTubeu. Kaže kako "jako dobro kuha", a u prvoj je epizodi radila lazanje.

Doduše, to je prilično širok pojam jer ono što je Paris skuhala možda su lazanje u njezinom svijetu, ali u stvarnom definitivno nisu.

"Ovdje imam luk i češnjak koji bih trebala narezati, ali osjećam da moje lazanje ne trebaju imati luk i češnjak u sebi", zaključila je Paris na samom kraju.

Meso je stavila na maslinovo ulje i onda ga "razbijala" kućanskim pomagalima koja su joj se našli pri ruci, a koje vrlo očito nikad u životu nije vidjela, a jedan od highlighta svakako su crne rukavice u kojima je cijelo vrijeme kuhala. Bešamel umak nije ni spomenula, a način na koji priprema meso zaista je -poseban.

Naravno, cijelo vrijeme ima savršenu frizuru i šminku i daje savjete o tome kako je najbolje kupiti tijesto za lazanje koje se ne mora prethodno kuhati, kako treba kupiti već naribanu mozzarellu i što učiniti ako slučajno stavite previše ulja ili soli u jelo koje pripremate.

Njezine kulinarske vještine komentirao je i naš poznati chef Mate Janković, koji se osvrnuo na njezin video na društvenim mrežama.

"Toliko mi je divno što se uopće ne trudi biti ništa što nije, da je zapravo ovo što je skuhala precizan odraz nje same. Od accessory psića s Chanel kaputićem, kuhanja s kožnim fashion rukavicama do potpuno nebuloznih savjeta, ovo je toliko trashy da je actually zabavno. Čisto da stavimo stvari gdje im je mjesto i riješimo se svake vrste elitizma, 70% posto ljudi ne kuha ništa bolje od nje. Vrlo često se i od kuhara s nedostatkom ambicije, školovanih u našem užasno lošem obrazovnom sustavu, dobije i gore jelo. Kad netko kaže da ne zna kuhati, to samo znači da se nije dovoljno potrudio naučiti. To nije slanje je**ne rakete u svemir", napisao je Mate.

Inače, Paris možda je postala poznata samo zato što je bogata, ali danas je uspješna poslovna žena. Njezino se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna dolara - izuzev nasljedstva - a najviše zarađuje od prodaje različitih proizvoda sa svojim imenom, od kozmetike, cipela, odjeće, torbica, sunčanih naočala, odjeće za pse i parfema, od kojih najviše zarađuje.

Linker
18. travanj 2024 18:23