Zove se po njenom gradu

Paris Hilton ne može se prestati diviti svom prstenu: Ogroman kamen iza kojeg stoji romantična priča

Bogata nasljedica pronašla je sreću, nakon što se u veljači zaručila za dečka s kojim je u vezi posljednjih godinu dana, ne može se prestati diviti prstenu koji joj je izradio i poklonio.

Bogata nasljednica hotelskog carstva Paris Hilton ispričala je priču o svom zaručničkom prstenu kojeg krasi ogroman brilijant, a kojeg joj je poklonio zaručnik Carter Reum. Kako je bilo i za očekivati od osebujne Paris, priča je spektakularna i blistava baš kao i kamen na njenoj ruci.

Pokazavši ogroman dijamant, Paris je otkrila da je komad nakita inspiriran caféom La Palette u Parizu, otkrila je to gostujući u emisiji "On Air with Ryan Seacrest".

Za dijamant izrezan smaragdnim rezom nasljednica je kazala da ima i divnu ljubavnu priču. "Zove se The Paris". Zaljubljena nasljedica je ispričala kako je prsten dizajnirao njezin zaručnik uz malu pomoć draguljara Jeana Dousseta, inače pra-praunuka poznatog francuskog draguljara Louisa Cartiera.

Čitajte i: ‘Četvrta sreća‘ za Paris Hilton? Nakon čak triju propalih zaruka, nasljednica je konačno našla svog princa

"Jako sam opsjednuta njima, optočen je s 15 dijamanata, a unutra je slovo 'P' od safira", pohvalila se Hilton.

Romantika u zraku

Nekoliko dana od zaruka, zaljubljena Paris objavila je sretne vijesti na svojim društvenim mrežama. "Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate - osjećate to. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog spoja, a za moj rođendan dogovorio je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali na večeru, Carter me je odveo do mjesta ukrašenog cvijećem i kleknuo na jedno koljeno. Rekla sam 'da, da zauvijek'. Nema nikog drugog s kime bih radije provela vječnost", napisala je američka bogatašica.

Pogledajte video

Reum ju je zaprosio nakon godinu dana veze, par je bio na romantičnom putovanju na privatnom otoku gdje su slavili njen 40. rođendan, pitanje joj je postavio 13. veljače. Paris je objavila i fotografije koje su dočarale komadić raja u kojem se prosidba dogodila.

Čitajte i: Paris Hilton već radi na blizancima: Za ime dječaka traži sugestije, a ime dječaka je genijalno

Zaručnici su bili odjeveni u bijelo od glave do pete, Carter je kleknuo pred svoju odabranicu i pružio joj prsten na pomno odabranom mjestu na plaži, ukrašenom romantičnim cvijećem nježnih boja. Paris je kasnije na svom YouTube kanalu otkrila kako je izgledao proces dizajniranja njenog prstena izrađenog po mjeri, a čija je skica ručno oslikana tako da se naglase i najmanji detalji ovog posebnog prstena.

Linker
20. travanj 2024 09:51