Getty Images
NEMA "PLUS JEDAN"

Pippa Middleton zabranila budućoj britanskoj princezi dolazak na vjenčanje

Niti jedna mladenka ne želi biti zasjenjena na svoj veliki dan, a ponajmanje, čini se, sestra vojvotkinje Catherine koja poduzima sve kako se zbog nove djevojke princa Harryja ne bi našla u drugom planu.

Otkriva se sve više detalja o luksuznom vjenčanju Pippe Middleton i Jamesa Spencera, koje će se održati 20. svibnja u Engelfieldu, a jedan od njih je i Pippina odluka da se na njenoj svadbi ne primjenjuje pravilo "plus jedan" i to bez ikakvih iznimaka. Naime, čak i mladoženjin brat Spencer Matthews, koji će mu ujedno biti i kum, mora doći bez pratnje - djevojke Vogue Williams, a Pippinu uredbu neće izbjeći niti princ Harry.

- Pippa smatra da su Vogue i Spencer prekratko zajedno te da ne bi bilo prigodno da ona dolazi na njezino vjenčanje nakon samo nekoliko mjeseci veze. Ipak, dio obitelji ostao je šokiran s obzirom na to da se radi o njezinom budućem šogoru koji će sada morati na vjenčanje doći sam. Jasno je da Pippa ne želi da je netko zasjeni - otkrio je obiteljski prijatelj i dodao kako se 33-godišnja sestra vojvotkinje Catherine na to da "plus jedan" pravilo neće vrijediti za njezino vjenčanje odlučila kako bi spriječila dolazak Meghan Markle. Naime, djevojka princa Harryja je zvijezda televizijskog serijala "Face" i, otkako je otkrivena kraljevska veza, mediji ne prestaju pisati o njoj. Naravno, nimalo nije pomoglo niti to što već sad svi pričaju samo o novom kraljevskom vjenčanju i to baš uoči njezinog, koje, ako je suditi po listi uzvanika i organizaciji, neće biti ništa skromnije.

Splash News

Linker
17. travanj 2024 23:47