Emotivna strana

Plakala voditeljica i slavni gosti: Ellen DeGeneres oprašta se od svog talk showa nakon 19 godina

Popularna američka voditeljica je bila emotivna tijekom snimanja posljednje epizode zabavnog talk showa. Jednostavno nije mogla prestati plakati, a tijekom višegodišnje karijere stekla je hordu obožavatelja.

Planetarno popularna voditeljica Ellen DeGeneres se već neko vrijeme priprema za oproštaj od malih ekrana. Američki mediji su otkrili kako je izgledala atmosfera iza kamera tijekom snimanja jednog od posljednjih nastavaka Elleninog poznatog talk showa. Izvor je otkrio da je "Ellen puno plakala" i dodao: "Cijelih nekoliko tjedana do finala su bili užasno teški za nju. Htjela je izaći tiho, bez medijske pažnje. U publici su bili svi njeni prijatelji", dodao je izvor za Page Six. Voditeljica je punih 19 godina vodila svoju emisiju. Iako je komičarka bila tužna što je napustila svoj slavni show, radije se odlučila tiho povući iz javnosti.

U posljednjoj emisiju, koja će se emitirati 26. svibnja na ekranima, pojavit će se Jennifer Aniston i Pink budući da su se obje pojavile u prvoj epizodi 8. rujna 2003. Osim toga, Billie Eilish, Michelle Obama, Justin Timberlake i Zac Efron također su se pojavili na posljednjih nekoliko snimanja pa će i oni biti dio posljednje emisije.

Glumica, Jennifer Anniston briznula je u plač čim je ušla na set i zagrlila voditeljicu i veliku prijateljicu. Tijekom posljednjih nekoliko tjedana na snimanju, Ellenina supruga Portia de Rossi bila je prisutna na snimanju kako bi podržala svoju suprugu, ali i mnogi bliski prijatelje komičarke.

image

The Ellen DeGeneres Show

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumica kod supruge pred kamerama ispričala kako je obitelji priznala da je gej: Mislila sam da sam ubila baku

Podsjetimo, DeGeneres se bavila stand-up komedijom još u mladosti. Nakon što je javno obznanila homoseksualnost nije se bavila humorističnim nastupima. Nedugo potom ostvaruje karijeru bolju nego prije. Osnovala je vlastitu televizijsku emisiju The Ellen DeGeneres Show, koja se prikazuje u SAD-u i u nekim drugim državama. 2007. i 2014. vodila je svečanost dodjele filmske nagrade Oscara. S animiranim filmom 'U potrazi za Nemom' osvojila je nagradu Saturn za najbolju sporednu glumicu. Do danas je stekla hordu obožavatelja koje je vijest o njenom odlasku rastužila.

Linker
17. travanj 2024 14:02