Instagram
filter je nebitan

Plivanje doista radi čuda: U domaću se glumicu gledalo po svim plažama

Glumi, pjeva, dizajnira prekrasne haljine... no svestrana Katarina Baban ovih dana na morskim destinacijama ipak najviše oduševljava istesanom figurom u kupaćim kostimima.

U prvom dijelu srpnja televizijska, kazališna i filmska glumica Katarina Baban boravila je u Dalmaciji, a kasnije u mjesecu počastila se putovanjem na pitoreskni talijanski otok Siciliju. Otkrila je da je ondje bio i njezin kolega i prijatelj Mislav Čavajda, s kojim se fotografirala na popularnim turističkim punktovima.

Već je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem je sudjelovala proljetos, ova ambiciozna 30-godišnja Osječanka pokazala da njezinoj figuri laskaju najzahtjevniji komadi odjeće. No, show je ovog ljeta nesumnjivo krala i u minijaturnom bikiniju i po Italiji, i po Jadranu. Vlasnica brenda Lilith by Katarina Baban izmjenjuje četiri badića ovog ljeta, no definitivno je zaljubljena u crni dvodijelni koji ima jednostavne gaćice, ali na gornjem dijelu osobito zanimljive volančiće i svjetlucave detalje. Odlično joj pristaje i bijeli jednodijelni badić koji je - jednostavan, a na njoj ubojit.

Glumica, proslavljena ulogom u seriji 'Tajne' kao Valentina, a potom i u seriji 'Zlatni dvori' iz 2016, nepune je tri godine u vezi s dečkom Igorom Subotićem. I dok je ona aktivna na društvenim mrežama, dečka čuva daleko od očiju javnosti.

Instagram
Katarina Baban na Siciliji
Instagram

Katarina je nakon Sicilije otišla u Tribunj i, očarana prirodom, pokraj svoje je fotografije, koju je objavila na Instagramu, pomalo šaljivo i svjesna svoje ljepote, napisala: 'Pa koliko ova Dalmacija može biti fotogenična... Gdje god da staneš, izgleda svjetski! Ma što svjetski... naše!'.

Instagram
Instagram

Zabavnu morsku fotografiju snimila je i sa jednako atraktivnom sestrom. Pratitelji poznate Osječanke odmah su se na njezinom Instagram profilu javili s laskavim komentarima, a za ovaj su uradak s morskog zidića dobile više od 3700 lajkova.

Instagram
Instagram
Instagram
Katarina Baban i Mislav Čavajda
Katarina Baban i Mislav Čavajda

Linker
09. travanj 2024 15:53