promo/Nova TV
FINALE sAmo TAKVO

Pobjednika Supertalenta Denisa Bartu obasuli su suzama i poljupcima, a ne prestaje se pričati o osebujnoj haljini Maje Šuput

Sudeći po rezultatima glasovanja najemotivnije su gledatelji doživjeli nastup Denisa Barte iz Sarajeva koji je sve osvojio svojom energijom, a Janko je zaključio da njegov nastup obogaćuje naše živote.

Čak 50 metara materijala trebalo je utrošiti za crvenu haljinu od tila pjevačice Maje Šuput u kojoj energična zabavljačica nije mogla došetati do svoje fotelje kao ostali članovi žirija. Maja je od početka emisije bila na svom mjestu, a do proglašenja pobjednika u fokusu je bila njezina neobična kreacija.

Između 12 nastupa, najveće oduševljenje i ovacije, kao i najveći broj glasova gledatelja osvojio je pjevač Denis Barta iz Sarajeva su postalo šesti pobjednik Supertalenta.

promo/Nova TV

Osim laskave titule pobjednika sezone, Denis je osvojio nagradu od 200 tisuća kuna. Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Siniša Matijević te Plesni klub Dance Queen kao drugo i trećeplasirani kandidati šeste sezone hit showa.

Emotivnom izvedbom Miše Kovača u polufinalu Denis Barta lansirao se u finale gdje je nastupio s pjesmom Kemala Montena 'Vratio sam se živote' te još jedanput rasplakao žiri i publiku u studiju.

'Denis je na ovoj pozornici apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On definitivno nije supertalent u pjevanju, u prezentaciji, sviranju – Denis ovdje dolazi i prvo pobuđuje u nama tugu – dirne nas, takne nas da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla do osjećaja sreće i zahvalnosti. Sreće - jer mi je dao priliku da razmislim koja je moja svrha i zapravo otvorio meni osobno oči da je Denisov supertalent volja i želja da nama svima skupa očita jednu lekciju koje stvari jesu bitne“ objasnila je Martina, a Maja se nadovezala: „Ono što je Martina rekla, jednostavno kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si – stalno je navala emocija. Kada ti netko tako dirne srce, onda to iziskuje zahvalu, divljenje i aplauz.“ Janko je zaključio kako Denisov dolazak obogaćuje njihove živote te ukazuje na to kakva život može biti sreća.

Linker
19. travanj 2024 01:59