zajednički život

Podižu vezu na novu razinu: Slavni par kupio je novi dom u Londonu za vrtoglavih tri milijuna funti

Iako Zendaya već ima luksuzan dom u Los Angelesu, odlučila je živjeti s dečkom Tomom Hollandom u Londonu, gdje je odrastao.

Veza glumca Toma Hollanda, najpoznatijeg po ulozi Spidermana, i glumice Zendaye prelazi na novu razinu. Mladi par uskoro će se useliti u novi dom, a ključeve su već preuzeli. Njihova kuća nalazi se u Richmondu u sjeverozapadnom Londonu, ima čak šest spavaćih soba, a cijena joj je paprena - vrijedi čak tri milijuna funti.

No, to si ovaj dvojac itekako može priuštiti jer su zaradili pozamašnu svotu od svojih zadnjih filmova, Holland od "Spider-Man: Put bez povratka", a Zendaya od "Dine" i nove sezone serije "Euforija".

image

Novi dom Toma Hollanda i Zendaye nalazi se u Londonu.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stiže dugo iščekivana druga sezona serije ‘Euphoria‘: Zendaya na premijeri zasjala u kultnoj Velntinovoj haljini iz devedesetih

Kući je prije useljenja potrebna obnova, a po pisanju The Sun-a, ona će ih doći dodatnih 250 tisuća funti. Naime, Holland i Zendaya žele imati pravu opuštajuću oazu u svom novom domu te ne žele tamo živjeti bez teretane, kina i prostora za zabavu.

image

Prije nego što usele, trebat će ga obnoviti.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ipak, Zendaya, koja je s Hollandom od 2016. godine, već posjeduje dom u Los Angelesu koji se procjenjuje na također 3 milijuna funti, ali spremna je s dečkom živjeti u Europi.

"Jako su uzbuđeni što će zajedno živjeti. Jako su zaljubljeni i željeli su da njihov prvi dom bude upravo u Londonu, gdje je Tom odrastao. Svi su sretni zbog njih", otkrio je izvor za Mirror.

Čitajte i: ‘Spider-Man: No Way Home‘: Prvi film koji je zaradio milijardu dolara na kino blagajnama u eri pandemije

image

Tom Holland and Zendaya

F THOMSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par se upoznao na snimanju filma "Spider-Man: Homecoming" te su tada počeli i hodati, no nisu potvrdili vezu. Na neko vrijeme su prekinuli, no onda su ih uhvatili kako se ljube u srpnju prošle godine. Neki izvori tvrde da su zapeli za oko princu Harryju i Meghan Markle koji su ih navodno pozvali na druženje, iako se četvorka nikada prije nije susrela, a razlog za to je vjerojatno da ih nagovore na sudjelovanje u nekom od njihovim medijskih projekata.

Linker
20. travanj 2024 12:02