Boris Mišević i supruga Ana-Mari lani su se pohvalili kako su dobili Priznanje u prvoj Školi za posvojitelje.
 Facebook
čestitke se nižu

Pola godine nakon završene Školice za posvojitelje, domaći reporter i supruga otkrili da su postali roditelji dječaka

U srpnju su RTL-ov novinar Boris Mišević i njegova supruga Ana-Mari, koji su u braku 15 godina, na društvenim mrežama puni optimizma podijelili vijest da su i službeno spremni za posvajanje djeteta jer su završili školicu za posvojitelje i dobili diplome. Pola godine kasnije, doživjeli su najveću sreću.

"Svaka je godina ostavila trag, ali ova 2019. bogami najveći. Sretno svima ljudi, provedite se večeras ludo i idemo dalje kao i uvijek: iz sve snage", riječi su koje je RTL-ov novinar i reporter Boris Mišević napisao na svom Facebooku. Stoje pokraj fotografije koja govori i mnogo više, a na kojoj se vidi da mu u krilu sjedi dječak, odnosno da se supruzi Ani-Mari i njemu ostvarila najveća želja - u njihov je dom stigao njihov sinčić!

'Školica za posvojitelje gotova. Dobili smo diplomu. Gotovo dva mjeseca je trajalo. Testovi u Centru za socijalnu skrb skoro gotovi. Pa da vidimo koliko će nam trebati vremena dok ne popunimo obitelj novim malim članom illi članovima', otkrio je Boris Mišević također na svom Facebooku u srpnju.

Facebook
Boris Mišević i supruga Ana-Mari lani su se pohvalili kako su dobili Priznanje u prvoj Školi za posvojitelje.

Čestitke su se u komentarima nizale tada, a još ih se više niže sada - svi ih bodre presretni što su zasluženo dobili dijete koje će nesumnjivo usrećiti.

I drugim potencijalnim posvojiteljima to daje snagu da budu strpljivi i uporni jer je nakon proceduralno zamornog procesa posvojenja djeteta u Hrvatskoj ipak moguće doći do cilja.

Linker
22. travanj 2024 09:02