Oduševila prisutne!

Ponovno blista: Adriana Lima priklonila se trendu koji obožavaju brojne poznate trudnice

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki pojavila se u Cannesu u društvu partnera Andrea Lemmersa te pokazala zaobljeni trbiščić.

Jedan od najpoznatijih supermodela na svijetu, Adriana Lima, pojavila se na dodjeli nagrada Women in Motion u Francuskoj i zablistala u raskošnoj kreaciji leopard uzorka. Četrdesetogodišnja manekenka pozirala je u društvu partnera Andrea Lemmersa, ali unatoč besprijekornom izgledu, mnogima je za oko prvo zapeo njezin zaobljeni trbuščić.

image

Čini se kako se Lima pridružila trendu koji obožavaju brojne zvijezde predvođene Rihannom, a to je isticanje trudničkog trbuha.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kreacija u kojoj je blistala isticala je njezin trudnički trbuh kožnim remenom ispod prsa, a sve je upotpunila blistavom ogrlicom. Čini se kako se Lima pridružila trendu koji obožavaju brojne zvijezde predvođene Rihannom, a to je isticanje trudničkog trbuha.

Brazilska je zvijezda u veljači objavila da s Andreom očekuje dijete, i to putem videa koji su objavili na TikToku, a kasnije je putem Instagrama otkrila kako očekuju dječaka.

image

Brazilska je zvijezda u veljači objavila da s Andreom očekuje dijete.

ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Manekenka ima još dvoje djece iz braka s bivšim suprugom Markom Jarićem, dvanaestogodišnju Valentinu i devetogodišnju Siennu. Jarić i Lima vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine, a razveli 2014., nakon što je manekenka doznala za suprugov preljub.

Čitajte i: Jedna od najljepših žena i dalje osvaja: Trudna brazilska ljepotica zasjala na crvenom tepihu

No, bivši je par ostao u odličnim odnosima, a mnoge su iznenadili tijekom pandemije koronavirusa, kada se doznalo da karantenu provode zajedno. Iako su se brojni obožavatelji ponadali da je između njih ponovno zaiskrilo, Adriana je kasnije potvrdila da je u vezi s producentom Lemmersom.

Linker
20. travanj 2024 01:18