Majčina molba

Poslije skandala s bivšom punicom, raspada veze s Gigi Hadid i gubitka ugovora, obitelj pop zvijezde traži da se vrati kući

Za sada ga ništa ne veže za Ameriku, osim jednogodišnje kćeri Khai koju zbog uvjetne osude, programa kontrole bijesa i tečaja za obiteljske nasilnike, zacijelo ne smije viđati, stoga njegova majka želi da pjevač u okrilju obiteljskog doma pričeka da se situacija smiri.

Poslije skandaloznog sukoba s Yolandom Hadid, majkom svoje bivše djevojke Gigi Hadid (26), oglasila se obitelj britanskog glazbenika Zayna Malika (28). Njegova majka Trish jako je zabrinuta za sina i moli ga da se vrati kući, u rodni grad Bradford, Zapadni Yorkshire.

- Svjesna je koliko mu je sad teško. Teško je i njoj jer zna da se vodi svoje bitke bori tisućama kilometara daleko od doma. Majčinski instinkt nalaže joj da ga zaštiti - rekao je izvor blizak obitelji za britanski The Sun. Čini se kako je svjesna da je sad najmudrije stati na loptu i pustiti da se napeta situacija smiri.

image

Zayn Malik nekada se jako dobro slagao s nesuđenom punicom Yolandom.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Za Ameriku, gdje je donedavno živio s top modelom Gigi Hadid i njihovom jednogodišnjom djevojčicom Khai Hadid Malik, više ga ništa ne veže. Veza se raspala, nije poznato kako su se dogovoriti o podjeli brige za kćer, a zbog žestokog sukoba s Yolandom Hadid, nekadašnji član jednog od najuspješnijih boy bendova u povijesti, One Direction, izgubio je i ugovor s američkom izdavačkom kućom RCA (dijela korporacije Sony Music Entertainment.

Čitajte i: Gigi Hadid i Zayn Malik naglo prekinuli šestogodišnju vezu: Mama manekenke tvrdi da ju je ‘nesuđeni‘ zet udario

Čini se da taj skandal nije jedini razlog za poslovni neuspjeh: njegov treći album “Nobody Is Listening” nije se baš proslavio na tržištu. To bi mogao biti razlog više za povratak u Veliku Britaniju.

Pjevač je naposljetku dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godinu dana (odnosno 90 dana za svaki od četiri različita prekršaja za koje je bio optužen na sudu), mora pohađati tečaj kontrole bijesa te trening protiv obiteljskog nasilja. Dobio je i zabranu stupiti u kontakt s Yolandom Hadid te tjelohraniteljem s kojim se navodno sukobio.

image

Yolanda Hadid.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Sukob pod opijatima

U medije je nedavno dospjela teorija da je pjevač prečesto posezao za marihuanom. Kad se krajem listopada sukobio s Yolandom Hadid, ljutit što se u odsutnosti svoje kćeri Gigi, bez prethodne najave, navodno je bio pod utjecajem marihuane. Nakon obračuna s punicom navodno se naguravao s tjelohraniteljem koji se umiješao u sukob jer je, smatra se, bio pod utjecajem droge.

Pjevač je to opovrgao, negira fizički obračun s Yolandom Hadid i tjelohraniteljem no prihvatio je posljedice jer taj nesretan događaj želi ostaviti iza sebe. Njegova zabrinuta majka smatra da bi trebao ostaviti sve što je gradio u Americi i vratiti se kući, gdje će s vremenom sve sjesti na svoje mjesto.

Linker
19. travanj 2024 11:03