screen shot
ogolio se

Potresna ispovijest kandidata 'Života na vagi': Dok je pričao svoju bolnu priču iz rata, svi su plakali

Kandidat RTL-ovog showa 'Život na vagi' Ivan Jakubovski pred kamerama je ispričao potresnu priču kojom je dirnuo natjecatelje, trenere, ali i gledatelje.

Razgovor između voditeljice Marijane Batinić i Ivan Jakubovski (41) rasplakao je sve kandidate, trenere, a i gledatelje ispred malih ekrana. Na njezino pitanja zašto živi dan po dan, Ivan je odgovorio:

screen shot

"Zašto živim dan po dan? Ima tu jako puno razloga... U 14. godini, to je bila '91. ja ostajem bez rođenog brata, ostajem bez tetke, bez tri ujaka, bez tri bratića, bez maminih nekih bližih i onda u jednom danu ostajete bez 12 članova obitelji", nastavio je Ivan koji je rasplakao voditeljicu Marijanu Batinić.

screen shot

"Poslije toga živite s osobom, koja je moja majka, koja je izgubila dijete, izgubila tri brata, sestru, nećaka... I onda vi gubite nju polako i gledate ju kako se ona ne može s tim pomiriti, onda imate mlađu sestru 7 godina s kojom morate vi isto biti i onda dolazi '95., '96., '97. kad dobivate neka tijela, kad nekog sahranjujete, a ne vidite ga, vidite samo neki sanduk i onda si mislite je li mi njega stvarno sahranjujemo ili je on možda živ, možda je negdje tamo", završio je Ivan i rekao da o tome što mu se dogodilo nije htio govoriti na početku showa jer nije htio ničije sažaljenje.

screen shot

screen shot

screen shot

screen shot

Linker
25. rujan 2022 01:56