TELEVIZIJSKI DOKTORI

Povratak Luke Kovača: George Clooney i Goran Višnjić predvode zvijezde na okupljanju glumaca iz ‘Hitne službe‘

Holivudske zvijezde, među kojima je i hrvatski glumac, okupit će se 22. travnja za posebnu novu epizodu hit TV serijala ‘Hitna služba‘, koja će biti emitirana u dobrotvorne svrhe.

Gotovo tri desetljeća od premijere i dvanaest godina nakon emitiranja posljednje epizode, medicinsko osoblje iz bolnice County General opet će se okupiti ispred kamera. Nova epizoda će biti emitirana 22. travnja, a nije nimalo slučajno što se istoga dana obilježava Dan Zemlje. Naime, cjelokupni prihod od emitiranja bit će doniran udruzi Waterkeeper Alliance, najbrže rastućoj neprofitnoj organizaciji posvećenoj očuvanju čiste vode na našem planetu.

Čitajte i: Goran Višnjić opet iznenadio imidžem: Komplimenti na novi izgled pljušte sa svih strana!

Da će to biti poseban dan za sve ljubitelje serijala pokazuje i popis glumaca koji su pristali sudjelovati. Među njima su i holivudska zvijezda George Clooney, koji je svoju karijeru revitalizirao upravo glumeći pedijatra Douga Rossa, šibenski glumac Goran Višnjić, koji se kao doktor Luka Kovač ‘Hitnoj službi‘ priključio kao Clooneyeva zamjena, ali i ostale zvijezde - Gloria Reuben (Jeanie Boulet), Noah Wyle (John Carter), Laura Innes (Kerry Weaver), Anthony Edwards (Mark Greene), Alex Kingston (Elizabeth Corday), Julianna Margulies (Carol Hathaway), Paul McCrane (Robert Romano), Ming-Na Wen (Jing-Mei Chen), Laura Cerón (Chuny Marquez), Yvette Freeman (Haleh Adams), Conni Marie Brazelton (Connie Oligario) i CCH Pounder (Angela Hicks).

Čitajte i: Goran Višnjić okupirao je domaći program! Slavni glumac nedavno je za svoju obitelj donio važnu odluku

image
Anthony Edwards i George Clooney u sceni iz ‘Hitne službe‘
IFA FILM/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

- Oduševljena sam što ću prisustvovati ponovnom okupljanju moje obitelji iz ‘Hitne službe‘ i to zbog povoda koji mi je jako blizak srcu – kazala je Gloria Reuben, koja u ponovnom okupljanju ima dvostruku ulogu. Ne samo kao glumica iz serijala, već i kao predsjednica udruge Waterkeeper Alliance. - Već 15 godina sudjelujem u radu organizacije i učinili smo nevjerojatne stvari zajedno s 350 partnerskih organizacija diljem svijeta.

Još uvijek nisu poznati detalji oko nove epizode, ali organizatori su najavili da će biti emitirana uživo. Uz voditelje Setha Rudetskyog i Jamesa Wesleya, glumci bi se uglavnom trebali prisjećati svojih dana u bolnici County General u Chicagu te odgovarati na pitanja obožavatelja. Epizoda će biti emitirana u sklopu internetskog showa Stars in the House (https://www.starsinthehouse.com/) u 20 sati po newyorškom vremenu, odnosno 23. travnja u 2 u noći po našem vremenu.

image
Originalna postava jedne od najpopularnijih medicinskih TV serija
WARNER BROS TV-AMBLIN TV - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

‘Hitnu službu‘ stvorio je poznati spisatelj Michael Crichton prema svojem iskustvu sa studija medicine. Prva epizoda emitirana je 1994. godine i vrlo brzo je serijal postao popularan u cijelom svijetu. Emitirana je do 2009. godine, a tek ju je ‘Uvod u anatomiju‘ skinuo s trona najomiljenije američke medicinske TV drame.

Linker
13. travanj 2024 17:19