UŽIVA NA ODMORU

Pozirala poput princeze: Tia Mamić oduševila raskošnom haljinom šarenog uzorka

U raskošnoj haljini bogatoj volanima Tia Mamić je pozirala za Instagram i još jednom oduševila pratitelje.

Ovoga ljeta Tia Mamić ne skriva koliko uživa na odmoru. Poduzetnica i supruga sportskog menadžera Marija Mamića sada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u raskošnoj haljini ružičastog i zelenog uzorka s naglašenim dekolteom.

Bogati volani savršeno su se uklopili s interijerom i kaučom na kojem pozira, a Tia na fotografiji izgleda poput princeze. To su vrlo brzo nakon objave primijetili i obožavatelji koji su Tiju odmah obasuli komplimentima.

Čitajte i: Proizvodi brenda Tije Mamić i Lade Mitrašinović od sada dostupni u jednom od najluksuznijih jadranskih hotela

"Princeza", "Boginja", "Prekrasna si", samo su neki od komentara koje je Tia potaknula ovom objavom.

Podsjećamo, Tia je nedavno objavila fotografiju iz Rovinja koju je iskoristila kako bi javnost obavijestila o novoj poslovnoj suradnji. Proizvodi brenda Bela Glow, iza kojeg stoji s kolegicom i prije svega, prijateljicom Ladom Mitrašinović su naime od sada dostupni u jednom od najluksuznijih hotela na Jadranu - u hotelu Grand Park.

Čitajte i: Sama je sebi najbolji model! Tia Mamić u kupaćim kostimima uspješno reklamira svoje proizvode

Sudeći po fotografijama koje Tia u posljednje vrijeme često objavljuje, ruže joj cvjetaju na svim poljima, pa vjerujemo da na odmoru posebno uživa.

Linker
20. travanj 2024 09:50