Profimedia, AKM-GSI
Tajnim vjenčanjem dobila je mir

Poznata glumica otkrila zašto je odlučila stati pred oltar u devetom mjesecu trudnoće

Par je dočekao kćerkicu samo dva tjedna nakon vjenčanja u tajnosti, a Amanda je napokon progovorila o razlogu zbog kojeg se odlučila na takav nagli potez.

Par je dočekao kćerkicu samo dva tjedna nakon vjenčanja u tajnosti, a Amanda je napokon progovorila o razlogu zbog kojeg se odlučila na takav nagli potez.

Amanda Seyfried, zvijezda filmova "Mamma Mia!", "Ted" i "Opasne djevojke" prošle godine je rekla 'da' Thomasu Sadoskom, na intimnoj ceremoniji bez prijatelja i obitelji.

Amanda i Thomas zaljubili su se dok su pripremali kazališnu predstavu "The Way We Get By", a prije no što ju je stigao zaprositi, glumica je doznala da je trudna.

Kad je Amanda bila u devetom mjesecu trudnoće, ona i njezin zaručnik odlučili su 'pobjeći' bez znanja najbližih i vjenčati se u tajnosti.

Par se odvezao na selo i pred vijećnikom izmijenio zavjete, koje su sami napisali te srebrne burme.

NEW YORK, NY - MAY 07:  Actors Thomas Sadoski and Amanda Seyfried attend the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.  (Photo by Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)
Getty Images for New York Magazine

"Bilo je predivno. Bilo je kao što bi i trebalo biti. Nas dvoje, sami, u ugodnom razgovoru", ovim je riječima tada vjenčanje opisao Sadoski.

Amanda Seyfried za časopis Porter Edit ovih se dana otvorila o obitelji i emocijama te otkrila zašto se odlučila na vjenčanje u visokom stupnju trudnoće.

"Zaista sam htjela da imamo burme na rukama kad stignemo u bolnicu. Što bi bilo da je nešto pošlo po krivu, a da on nije bio moj službeni suprug?".

32-godišnja glumica raspričala se i o opsesivno kompulzivnom poremećaju zbog kojeg je od 19. godine na antidepresivima, a o kojem je javno progovorila prije rođenja bebice.

"Život mi se promijenio od tad. To me osnažilo. Publicist mi je rekao: 'Nemoj govoriti o anksioznosti', a ja sam mislila: 'Je.. se! Želim da djeca koja imaju čudne primisli znaju da je u redu razgovarati o njima. A ako će to utjecati na moju karijeru, neka tako bude", izjavila je.

Linker
26. travanj 2024 01:55