Davor Matota / CROPIX
Ljubav cvate

Poznata influencerica više ne skriva odabranika: Prošetali zajedno, no još uvijek krije njegovo ime

Nakon godišnjeg odmora koji je provela u Dubrovniku, gdje se odmarala i od interneta, Rita je po povratku u Zagreb odlučila javnosti pokazati novog dečka.

Jedna od poznatijih zagrebačkih influencerica i poduzetnica Rita Rumora, koju prati više od 20.000 ljudi, na svom Instagram profilu rijetko kad dijeli objave u kojima se može nešto konkretno razaznati o njezinom ljubavnom životu. Iako je što se tiče intime diskretna i online i offline, ova mlada Zagrepčanka više ne skriva da je u sretnoj vezi, barem ako je suditi prema nasmijanim fotografijama koje su nedavno snimljene u centru Zagreba.

Davor Matota / CROPIX
Rita Rumora i njen odabranik u vezi su šest mjeseci

Privatnost iznad svega

Držeći se za ruke s mladim muškarcem prošetala je Cvjetnim trgom, a niti jedno od njih nije moglo sakriti sreću na licu. Kako se šuška, Rita je u sretnoj vezi već šest mjeseci, ali ime svog odabranika još uvijek skriva. Objašnjava to praksom da nikada ne komentira privatni dio života te da neke stvari ipak trebaju ostati privatnost.

Davor Matota / CROPIX
Par je snimljen u šetnji Cvjetnim trgom

Na Instagramu tako nećete vidjeti da otkrivati detalje svog obiteljskog ili ljubavnog života, no vidljivo je kako je i ovog ljeta godišnji odmor provela u Dubrovniku. Kako je godišnji odmor i za nju završio, barem onaj na privremenoj adresi na jugu Dalmacij, Rita je već gotovo mjesec dana u Zagrebu. A jednom diskretnom fotografijom u kojoj su prikazane samo ruke, dala je naslutiti da se na ljubavnom planu ipak nešto promijenilo. U komentar je upisala samo 'Calm', odnosno mir.

View this post on Instagram

Calm

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

Pročitajte i:

Haljina koja privlači poglede: Zagrebačka influencerica 'pomela' špicu u savršenom ljetnom komadu

Mirna oaza u centru Zagreba koja se brine za frizure 'it' djevojaka

Lidija Lešić i Rita Rumora nose minimalistički nakit koji krade pozornost

Nova zagrebačka it cura u kampanji za donje rublje koje ćete obožavati

Linker
11. travanj 2024 15:05