instagram
Stigla roda!

Poznati chef Tomislav Gretić slavi: U potpunoj je ekstazi zbog nove uloge

Upoznali su se i odmah kliknuli, a ponosni tata Tomislav Gretić cijeli dan prima čestitke prijatelja i kolega.

Za poznatog chefa Tomislava Gretića (46) kreću novi privatni izazovi. Nakon devet godina braka, 2015. godine se razveo od Kanađanke Priske Thuring i zaljubio u Beograđanku Sanju Aleksić (31), diplomiranu novinarku i psihologinju, a danas je objavio sretnu vijest.

Kraj fotografije na Instagramu na kojoj prinovu u obitelji drži za ruku, napisao je: 'Veličanstveni počeci', a ispod objave su mu svi čestitali.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The glorious beginning

Objavu dijeli Tom Gretic (@independentfoodreporters)

Poznati kuhar postao je popularan u javnosti nakon sudjelovanje u Masterchefu, a kasnije je sudjelovao u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a sam objavio sretnu vijest na svom Instagramu u prosincu kada je odbrojavao dane do upoznavanje malene Tesse.

Zagrepčanin je bio chef kuhinje rovinjskog hotela Monte Mulini s pet zvjezdica, a iako je zbog svojih strogih komentara bio je strah i trepet tog kulinarskog showa, brzo se otkrila njegova “meka” strana. Kan­di­da­tima u showovima je iza kamera bio velika utjeha, potpora, prijatelj i zaštitnik, a ovih dana ne prestaje slaviti novu i najvažniju ulogu u svom životu.

Linker
06. ožujak 2024 01:03