Tina Walme
 Promo, Red agencija
na reviji roberta severa

Poznati u izlasku: Tina Walme imala je najkraću minicu, Tatjana Jurić isfurala najbolji look s hlačama

U reviji hrvatskog dizajnera Roberta Severa kojom je u petak navečer na Zagrebačkom velesajmu, u sklopu tjedna mode Bipa Fashion.hr, prikazao novu kolekciju jesen/zima, uživale su brojne poznate ljubiteljice njegova potpisa. Jedno je sigurno: Sever ovom kolekcijom nikoga nije ostavio ravnodušnim, a kamoli razočaranim.

Iz prvog reda najnoviju reviju domaćeg dizajnera Roberta Severa s velikim su zanimanjem pratile brojne poznate osobe među kojima su bili Tatjana Jurić, Ana Begić Tahiri, Lana Gojak, Jadranka Sloković, Mirna Zidarić, Antonija Stupar Jurkin, Katarina Baban, Jagoda Kumrić, Sara Moser, Martina Stjepanović i mnogi drugi.

Mnoge poznate štovateljice damskog stila i same su stajlinzima koje su odabrale za modnu večer pokazale da prate najnovije trendove i doista, svaka je bila posebna. Isticala se među njima i atraktivna plesačica Tina Walme (28) koja, otkako je bila mentorica voditelju Davoru Gariću u 'Plesu sa zvijezdama', plijeni pozornost ma gdje se pojavila. Bilo je nemoguće ne primijetiti je na Severovoj reviji, u mini haljini i sakou te crnim čizmama preko koljena, s torbicom preko torza.

Promo, Red agencija
Tina Walme

U našoj fotogaleriji pogledajte kako su nove modne smjernice usvojile i interpretirale dame s domaćeg zvjezdanog neba.

Robert Sever je u kolekciji „Vasilisa Severova” pokazao svoju viziju žene koja promišlja izvan okvira. Do krajnjih granica profinjena, ležerna i ženstvena kolekcija s puno ručne dorade osvojila je publiku. Majstorska posvećenost i sofisticiranost predstavljeni su u svakom šavu Severove kolekcije, koja je doživljena kao apsolutno neodoljiva u hladnim zimskim danima.

Linker
17. travanj 2024 05:58