na ulicama new yorka

Prava mala žena: Suri Cruise sve više nalikuje slavnom ocu kojeg ne viđa godinama

Djevojčica koju su glumci Katie Holmes i Tom Cruise dobili u šestogodišnjem braku snimljena je na ulicama New Yorka u jednostavnom modnom izdanju, a svoj je casual stil naslijedila od majke koja nikada nije bila opterećena modom.

Iako joj je samo 15 godina, kći slavnih roditelja Toma Cruisea i Katie Holmes, djevojčica Suri, navikla je na život pod svjetlima reflektora. Ovih je dana snimljena na ulicama New Yorka u društvu prijateljice, a fotografije su iznenadile mnoge – malena Suri više nije djevojčica. Visoka i iznimno vitka poput kakve manekenke, Suri je nosila ultrakratke ljetne hlače, kratki topić, a na to otkopčanu predimenzioniranu crnu traper košulju. Svoju casual neopterećenu kombinaciju dodatno je upotpunila neutralnim japankama.

Suri Cruise sama kupovala darove, prepoznali smo i vrećicu iz popularnog dućana

Ono najljepše što je nosila bio je osmijeh, a čini se kako je naslijedila sve najbolje od svojih roditelja, iako, kako odrasta, sve više nalikuje slavnom ocu.

image
FOTOGRAFIJE: NYCPAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA NYCPAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: NYCPAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA NYCPAP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Suri je u fokusu medija posebno bila 2012. nakon što su se Tom i Katie razveli nakon šest godina braka. Tada još iznimno malena djevojčica zbog nesuglasica slavnog glumačkog para, kojima je kumovala Scijentološka crkva, nastavila je živjeti isključivo s majkom, a navodno od tada s ocem ima vrlo lošu, gotovo nikakvu komunikaciju. Strani mediji čak ističu kako se od tada otac i kći nisu vidjeli. Da djevojčici ništa ne nedostaje samo s majkom Katie se trudi iz dana u dan. Nedavno je, uoči proslave 15.rođendana svoje kćeri, otkrila kako zajedno odrastaju.

"Rodila sam u 20-ima pa mi se čini kao da Suri i ja zajedno odrastamo. Uvijek sam je poticala da bude svoja, snažna i samouvjerena", rekla je američka glumica.

Nemili događaj nakon kojeg je Tom Cruise više nikad nije zvao u goste: Glumica se prisjetila kobne večeri

Linker
24. travanj 2024 08:10