TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX
ugodno druženje

‘Predsjednica‘ i bivša predsjednica na kavi: Susret pri kojem se nije mogao sakriti osmijeh

Glumica Ornela Vištica glumica je koja je osvojila gledatelje ulogama Karmen Site u TV seriji "Larin izbor", a sad se prihvatila se uloge u kazalištu Kerempuh o kojoj se ne prestaje pričati.

Glumica Ornela Vištica glumica je koja je osvojila gledatelje ulogama Karmen Site u TV seriji "Larin izbor", a sad se prihvatila se uloge u kazalištu Kerempuh o kojoj se ne prestaje pričati.

"Još malo do premijere, na sceni Satiričkog kazališta Kerempuh u ulozi gospođe Kolinde Grabar Kitarović. Hvala Tariku Filipoviću na ulozi", napisala je uoči premijere 24. listopada glumica Ornela Vištica uz fotografiju koju je objavila na Instagram profilu s bivšom predsjednicom na kojoj ćaskaju uz kavu.

Dvije dame uživale su u razgovoru uz kavicu, a osmijesi govore da se među njima dogodio 'klik' na prvu. Glumac i režiser Tarik Filipović sve je osvojio svojim komentarom: 'Ti si ova prva desno?"...

Već neko vrijeme glumica objavljuje fotografije s perikom plave kose, odrezanim šiškama i frizurom složenom u punđu. I dok je nekima neprepoznatljiva kroz svoj osobni lik, drugima je nevjerojatno slična liku dame koju glumi.



Ornela u zadnje vrijeme ubire samo važne uloge. Prije uloge predsjednice glumila je ministricu Marinelu Puvalo u predstavi "Gruntovčani".

Prie nekoliko mjeseci, kad je sve, pa i kazališta - bilo zatvoreno, Ornela je uživala u skrivenoj uvali jednog dalmatinskog otočića te se bavila uređenjem povrtnjaka te je sadila razno cvijeće, ali i krastavce, blitvu, rajčice, tikvice, zelenu salatu, kadulju, tamjan, lavandu, smilje, jagode, ružmarin i limun.

"Moj izbor oduvijek je bio domaće i prirodno pa već dulje vrijeme razmišljam o kamenoj kući u Hercegovini na svojoj zemlji, s vrtom koji ću sama obrađivati. Dosad se zbog glumačkih obveza nisam mogla posvetiti realizaciji, a sad kad imam više vremena odabrala sam zemlju i poljoprivredni alat", rekla je Ornela za magazin Gloria, dodajući kako je o poljoprivredi mnogo naučila kad se iz ratnog Mostara preselila u hercegovačko mjesto Bučine pokraj Ljubuškog.

Autori komedije Predsjednici & Ca. za koju je Ornela postala plavuša, su Tarik Filipović, Boris Svrtan i Ivica Ivanišević, a režira ju Filipović. Popularni glumac i TV voditelj u predstavi će i glumiti - i to ni manje ni više nego Franju Tuđmana.



Radnja komedije odigrava se u stanu, na večeri na koju Kolinda Grabar-Kitarović zove bivše predsjednike, no uz Ivu Josipovića i Stjepana Mesića tu su i Franjo Tuđman te Josip Broz Tito.

Linker
26. travanj 2024 21:08