Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Što je sad?

Prekid iz vedra neba: A prije nekoliko tjedana su se strastveno ljubili na ulici kao da je sve savršeno

Glumac Gerard Butler i agentica nekretninama Morgan Brown prohodali su 2014. godine, ali od početka su svoju ljubav držali dosta rezervirano pred očima javnosti. Nisu puno govorili o sebi, romansi i planovima. No, vijest da nisu zajedno nisu mogli sakriti.

Još prije nekoliko tjedana glumac Gerard Butler ljubio je svoju djevojku Morgan Brown na ulici dok je nosio masku, ali People donosi da ljubavni par više nije zajedno.

Venice Beach, CA  - *EXCLUSIVE*  - Gerard Butler and girlfriend Morgan Brown enjoy each others company while kicking back with friends at a smoothie bar in Venice Beach.

BACKGRID USA 3 AUGUST 2020,Image: 549662051, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

50-godišnju zvijezda filma "Angel has Fallen" i dizajnericu interijera često viđali su na ulicama Los Angelesa dok izmjenjuju nježnosti, a nisu pri tome marili ni za fotografe, no čini se da je u njihovom romantičnom odnosu došlo do velikog obrata.

Image: 467112454, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia
Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia

I sredinom 2016. kratko su se razišli. Nakon što su nekoliko mjeseci proveli razdvojeno, zgodna brineta i stasiti glumac shvatili su da ne mogu jedan bez drugoga, pa su se pomirili.


Zgodni glumac, kojemu mnoge ljepotice ne mogu odoljeti, zasigurno neće dugo tugovati. Već sad kod kuće ima nekoga tko mu je ukrao srce na prvi pogled i gleda ga s ljubavlju.

"Zahvalan na novom malenom psiću u svom životu. Bila je lutalica na planini u Bugarskoj gdje sam snimao. Ukrala mi je srce." stoji ispod fotografije holivudskog glumca na kojoj se mazi sa svojom novom ljubimicom. Okorjeli neženja i miljenik žena spasio je lutalicu i time pokazao kako ima veliko srce - i osvojio još pokoju obožavateljicu.

A je li ona njegov novi centar svijeta ili će napokon pronaći srodnu dušu, morat ćemo pričekati i tek vidjeti...

Čitajte i:


Strast preko maske: Simpatičan izljev nježnosti Gerarda Butlera i djevojke Morgan oduševio prolaznike

'Popustili' nasred ulice: Glumcu je trebalo tjedan dana od prekida da ga uhvate s novom ženom

Ne može joj odoljeti: Miljenik žena vratio se u zagrljaj staroj ljubavi

Linker
22. travanj 2024 14:07