RTL
bez maske

‘Prije svake emisije dobijem poruku koja me raznježi‘, otkrila nam je omiljeni ritual Antonija Blaće

Voditeljica novog showa Masked Singer na RTL televiziji, 42-godišnja Šibenčanka, otkriva da joj suprug prije svakog izlaska pred male ekrane snima video poruke koje joj dižu samopouzdanje, te priznaje da još ima neostvarene snove iz profesionalnog života.

Voditeljica novog showa Masked Singer na RTL televiziji, 42-godišnja Šibenčanka, otkriva da joj suprug prije svakog izlaska pred male ekrane snima video poruke koje joj dižu samopouzdanje, te priznaje da još ima neostvarene snove iz profesionalnog života.

Kakva je Antonija kad skine masku?

Slična ovoj s 'maskom' samo s manje maskare.

Što je najgore što donosi slava?

Nisam okusila dramatičnu stranu slave, a najgrublji dio modernog doba je to što svatko na društvenim mrežama smije o tebi reći što želi, pa te izjave postaju naslovi na portalima. No oni, zapravo, nisu prava slika Hrvatske. Vjerujem da ima više dobrih ljudi nego zlih.

Čime vas nakon 12 godina ljubavi još uvijek osvaja suprug Hrvoje?

Prije svakog snimanja osmisli video poruku od koje se raznježim i dobijem samopouzdanje. To je samo jedan detalj.

Kako ste s njim podijelili kućanske poslove?

Nismo ništa posebno dijelili. Ni jedno od nas ne podnosi poslove s odjećom, pa se natežemo oko pranja, sušenja i vraćanja u ormar. Već nam nekoliko dana stoji roba na sušilu! Ja kuham malo bolje, ali i to uvijek radimo zajedno. Hrvoje sjecka, dok ja izmišljam recepte. Također vodi brigu o psu, ja ulijećem samo kad sam slobodna ili kad sam željna šetnje.

image

Antonija i suprug Hrvoje Brlečić.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Koje rituale imate prije emisije uživo?

Obavezno odradim vježbe govora i disanja, koje me smiruju psihički i fizički, jer ponekad bude tolika buka u studiju da ne čujem samu sebe.

Što vas je u zadnje vrijeme prikovalo uz TV ekran?

Serija koja je zaslužila više pažnje nego što je dobila – 'Years and Years'. Morate pogledati!

Jeste li ikad 'pregorjeli' na poslu?

Nije to bio klasičan burnout, dosta sam izdržljiva, ali upala sam u jedno čudno stanje u kojem sam gubila tlo pod nogama. Treba povremeno stati, sagledati gdje si, udahnuti pa tek onda nastaviti.

U čemu najviše uživate kada ste u svojoj vikendici u Hrvatskom zagorju?

Priroda je toliko lijepa da mogu cijeli dan u provesti u šumi. Prvih dana samo ležim i gledam u zelenilo pa tek kad se dobro odmorim, kreću radovi. Na žalost, ne stignem odlaziti tamo koliko bih htjela.

ČITAJTE I: Robert Knjaz otkriva zašto često plače, koje ga životinje oduševljavaju i što smatra izumom stoljeća

Koji trenutak u karijeri biste voljeli izbrisati iz pamćenja?

Nijedan. Ako je i bilo grešaka, sigurno nisu bile namjerne.

Je li nakon višesatnog snimanja teže nositi štikle ili navući osmijeh?

Uvijek je teže sa štiklama. Ako je snimanje bilo uspješno, smiješ se još i više, a noge bole neovisno o rezultatu.

Što vam najviše nedostaje iz rodnog Šibenika?

To dalmatinsko postojanje, ljepota grada zbog koje mi je užitak biti tamo. A o moru i suncu da ne pričam. Obitelj mi je dolje, prijateljice iz osnovne…

Koje snove još niste ostvarili?

Voljela bih raditi kao konzultantica na velikim TV prijenosima.

Na što trošite najviše novca?

Ni na što specijalno, rekla bih na prvu, ali kad razmislim - to su restorani i izasci.

Koliko ste puta bili na dijeti?

Dvjesto tisuća puta. Sve djeluju, ali nisu održive. No sad sam malo mudrija. Napisala sam priručnik #LJETOBEZPAREA kao podsjetnik i motivaciju svima nama koji smo prolazili isti put. Trik je u kontinuitetu i prilagođavanju prehrane sebi.

Što je najbolje u dvadesetima, što u tridesetima, a što u četrdesetima?

Dvadesete - mladenačko neznanje. Tridesete - malo više znanja uz malo više novca. Sada, u četrdesetima, čini mi se da mi nikad nije bilo bolje. Sam sebe poznaješ bolje nego ikad pa je sve ljepše i lakše.

ČITAJTE I: Legenda televizije otkriva što je najluđe učinio zbog ljubavi te zašto skuplja sunčane naočale i dizajnerski namještaj

Aktualno pitanje

Kako biste reagirali da vaš suprug, poput Willa Smitha, opali šamar nekome tko se zafrkava na vaš račun?

To mi je nezamislivo, jer Hrvoje u kriznim situacijama ima puno više stila od Willa Smitha. Vjerujem da bih ga pokušala zaustaviti, a ako ne bih uspjela, onda bi bilo 'čut' ćeš me doma' i natjerala ga na javnu ispriku. Supružnici si obično u javnosti pružaju podršku, no doma se događa stvarni život. Pitanje je samo kako to izgleda - kaže li se doma "bravo, ljubavi, neka si ga" ili "jesi li ti normalan?". I što se dogodi nakon tog razgovora.

Linker
19. svibanj 2024 01:27