potpuno neočekivano

Priyanka Chopra i Nick Jonas postali roditelji: Surogat majka rodila njihovo prvo dijete!

Glumica se sretnim vijestima pohvalila na Instagramu i zatražila privatnost kako bi se ona i suprug mogli posvetiti novom članu obitelji.

Pjevač Nick Jonas i njegova supruga, glumica Priyanka Chopra, imaju puno razloga za slavlje - postali su roditelji! Naime, slavna Indijka pohvalila se na Instagramu da se njezina obitelj proširila za jednog člana.

"Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogat majke. S poštovanjem tražimo privatnost tijekom ovog posebnog vremena kako bismo se mogli usredotočiti na našu obitelj", objavila je Chopra.

Čitajte i: Slavna glumica je zbog izgleda bila zlostavljana: Redatelj joj je sugerirao da poveća grudi i stražnjicu

Glumica i glazbenik, koji su u braku od 2018., tako su iznenadili sve svoje fanove i prijatelje koji su im čestitali u komentarima. Njihova svadba bila je za pamćenje - imali su čak dvije ceremonije, a obje su se održale u palači Umaid Bhawan u Jodhpuru u Indiji s čak 225 uzvanika.

Par se prvi put vjenčao u Jodhpuru, no dvije ceremonije održale su se tijekom pet dana - jedna hinduistička i jedna kršćanska - kako bi dali počast svakoj od svojih kultura koje su pomiješali tijekom svake proslave.

Prije samog vjenčanja, par je imao ekstravagantno slavlje od tri dana - sve je počelo ceremonijom puja koja je održana u kući njezine majke, zatim sagneetom, ceremonijom na kojoj njezina obitelj pleše, te ceremonijom mehendi u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanove i ruke. Posljednja od tradicionalnih indijskih ceremonija bila je haldi koja bi par trebala štititi od zla i blagosloviti ih.

Čitajte i: Prva fotografija s dejta slavnog para govori sve: ‘Od tad si mi donosio samo radost i sreću‘

Chopra je tada za People izjavila da je "ostvarila sve svoje snove".

"Izaći i vidjeti ga kako stoji pred oltarom po prvi put sa suncem iza sebe, bilo je za mene kao nešto iz bajke. Nisam mogla planirati koliko je to nebo bilo savršeno ili kako su ptice letjele kad je glazba počela ili kako je zvučao gudački kvartet ili kako je on izgledao. Sve je bilo savršeno", rekla je glumica.

A isto se osjećao i njezin suprug Nick: "Od trenutka kada sam je vidio kako izlazi i za milijun drugih trenutaka, ‘Wow‘ je jedina riječ koja mi je pala na pamet".

Linker
20. travanj 2024 11:21