Profimedia, Mega Agency
Kopanje po uspomenama

Prva fotografija s dejta slavnog para govori sve: 'Od tad si mi donosio samo radost i sreću'

Glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra prisjetila se dejta sa sadašnjim suprugom Nickom Jonasom na kojoj su napravili prvu zajedničku uspomenu. Tada nisu ni slutili da će samo nekoliko mjeseci kasnije stati pred oltar.

O vjenčanju glazbenika Nicka Jonasa i glumice te bivše Miss svijeta Priyanke Chopre te 2018. pričalo se više nego o vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Lijepa Indijka ovih je dana 'kopala' po uspomenama i naišla na njihovu prvu fotografiju koju su "okinuli" 25. svibnja 2018. te se njome pohvalila na Instagramu.

"Prije točno dvije godine prvi put smo se zajedno fotkali. Svakog dana od tada donosio si mi samo radost i sreću. Volim te Nick Jonas. Hvala ti što si naš život učinio nevjerojatnim. Ovo je za još mnogo zajedničkih izlazaka", poručila je zaljubljena glumica svom suprugu s kojim je tada 'izašla' na bejzbolsku utakmicu.

BGUK_1425525 - Delhi, INDIA  - Priyanka Chopra and Nick Jonas seen arriving at Bumble launch party in New Delhi.

Pictured: Priyanka Chopra and Nick Jonas

BACKGRID UK 5 DECEMBER 2018, Image: 400650331, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Njihovo slavlje prije vjenčanja trajalo je čak tri dana.

Nick i Priyanka upoznali su se 2017. na Met Gali, gdje su među njima odmah frcale iskre, a 1. prosinca 2018. godine su se vjenčali u Jodhpuru u palači Taj Umaid Bhawan. Osim tradicionalnog indijskog vjenčanja imali su vjenčanje inspirirano zapadnjačkom kulturom.

Slavilo se tri dana

Prije samog vjenčanja, par je imao ekstravagantno slavlje od tri dana - sve je počelo ceremonijom puja koja je održana u kući njezine majke, zatim sagneetom, ceremonijom na kojoj njezina obitelj pleše, te ceremonijom mehendi u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanove i ruke. Posljednja od tradicionalnih indijskih ceremonija bila je haldi koja bi par trebala štititi od zla i blagosloviti ih.

Za vjenčanje u crkvi Priyanka je nosila vjenčanicu dizajnera Ralpha Laurenta, a upravo je on zaslužan za njihovo upoznavanje jer ih je oboje pozvao da dođu na Met Galu u New Yorku.

Na vjenčanje u Indiju stigla je cijela njegova obitelj koju su predvodili Kevin i Joe Jonas, nekad članovi benda Jonas Brothers, ali i njihovi brojni prijatelji.

Iako se šuškalo da su pred razvodom te da je Nick tek nakon vjenčanja uvidio pravu prirodu svoje supruge, čini se da je njihov odnos još jači i da se neizmjerno vole i uživaju jedno u drugom. Neka im je tako i dalje!

Čitajte i:

Godinu dana je prošlo od vjenčanja o kojem se pričalo više od kraljevskog: 'Hvala ti što me pronašao'

Ovo je najbolje odjeven poznati par na svijetu iako nisu uvijek usklađeni

Supružnici odlučili: 'Ne žurimo s prinovom, uzeli smo si vremena da najprije uživamo sami'

Raskošnom vjenčanicom bivša misica svijeta zasjenila je i kraljevsko vjenčanje

Linker
19. travanj 2024 19:31