Jackson Lee / Splash News
OCEAN'S EIGHT

Prvi pogled na Sandru Bullock i njezin tim kriminalaca

Napokon je objavljena prva službena fotografija sa snimanja spinoff-a originalne franšize "Ocean's Eight" u kojem će glavne uloge igrati samo žene.

Iako su paparazzo fotografije sa seta kružile internetom, ovo je prvi službeni uvid u novi nastavak franšize za koju su angažirane neke od najvećih holivudskih zvijezda: Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling i Awkwafina.

Instagram

Film se trenutačno snima u New Yorku, a radnja se vrti oko Debbie Ocean (Sandra Bullock) koja odluči izvesti pljačku stoljeća na njujorškoj Met Gali koju poznati i slavni ne propuštaju. Prvi korak u njezinoj pothvatu je okupljanje dobre ekipe: Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) i Tammy (Sarah Paulson). Film "Ocean's Eight" režira Gary Ross najpoznatiji po filmovima "Seabiscuit", "The Hunger Games" i "Free State of Jones", a da vidimo djevojke u akciji morat ćemo pričekati lipanj 2018. godine.

Linker
19. travanj 2024 23:51