ODMOR NAKON EURA

Raskošne obline i luksuz kojem nema kraja: Georgina i Ronaldo uživaju na jahti od 48 milijuna kuna!

Pioniri uživanja, luksuza i hedonizma svakako su zaručnici Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez. Plove Atlantikom na superluksuznoj jahti koju su kupili prošle godine.

Vrijeme je za uživanje sa svojim najmilijima, napisao je nogometaš Cristiano Ronaldo u opisu fotografije na Instagramu gdje pozira s djevojkom Georginom i svojom djecom. Luksuz na koji smo navikli od njega, bez lažne skromnosti, niti ovaj put nije skrivao. Juventusova zvijezda s obitelji odmara na jahti vrijednoj sedam milijuna eura nakon što je Portugal ispao s Eura zbog poraza od belgijske nogometne reprezentacije.

Jahtu dugačku 88 metara kupio je prošle godine. Ima pet kabina, šest kupaonica, čak dva dnevna boravka i ogromnu kuhinju. Navodno je usidrena u njegovoj rodnoj Madeiri, portugalskoj regiji u Atlantskom oceanu.

Fotografi su ih uhvatili u Španjolskog, otkuda su u ponedjeljak krenuli na dugo iščekivani odmor. Svih ovih godina nogometaš je iznajmljivao jahte za ljetovanja s obitelji, a od prošle godine vlasnici su jedne od najluksuznijih na svijetu. Redovito s obožavateljima dijele trenutke s ljetovanja, a u prvom su planu uvijek njezine obline te njegovi trbušnjaci.

image
Georgina često objavljuje zajedničke fotografije.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I prošle godine dijelili su slične fotografije, a Cristiano je majci svojeg djeteta koja mu je sjedila na krilu napisao i posvetu: “Sretan sam što mogu ove trenutke dijeliti s tobom”-

Georgina je svojeg zaručnika Cristiana na tribinama bodrila i na ovogodišnjem Euru, gdje je pažnju plijenio i van terena. Vijest o sklanjanju brenda gaziranog pića obišla je svijet, potaknula mnoge da na društvenim mrežama kreiraju brojne memove, gifove, a iz svega je nastala dobra zezancija.

Čitajte i: Omiljena Splićanka Iris Rajčić o sinu Lorenzu: ‘Predivna je baba, spava, jede, stalno je nasmijan‘

Ove godine zaljubljeni par već je plijenilo pažnju na zajedničkom zimovanju u alpskom gradu Courmayeuru, gdje se Ronaldo odmarao dok je Juventus igrao utakmice, a obožavatelji su mu zamjerili putovanje s obzirom na mjere zbog pandemije koronavirusa. S njom je tamo proslavio i svoj 36. rođendan, a Georgina je objavila video gdje se brčkaju u bazenu i izmjenjuju nježnosti. S pravom ih možemo nazvati pionirima hedonizma!

Linker
20. travanj 2024 07:22