ŽENA MARKA LIVAJE

Omiljena Splićanka Iris Rajčić o sinu Lorenzu: ‘Predivna je beba, spava, jede, stalno je nasmijan‘

Modno druženje na koje je ekskluzivno pozvana Gloria, završilo je razgovorom s pet prekrasnih dama - Renatom Sopek, Iris Rajčić, Monikom Sablić, Fani Čapalijom i Ivom Šarić.

Kad se ispred objektiva nađe pet zanosnih žena, rezultat je pravo slavlje ljepote i mode. Takvo je bilo i snimanje obljetničke kampanje splitske modne kreatorice Monike Sablić (42) čije su zvijezde bivše misice i manekenke Fani Čapalija (46), Iris Rajčić (41), Renata Sopek (41) i Iva Šarić (32).

image
Sve Monikine kolekcije posvećene su ljepoti mediteranske žene.
IVAN GUDIĆ

Iris Rajčić i Ivi Šarić zbog Monike su se prvi put na dulje odvojile od svojih sinčića, a iza Iris je i uzbudljivo razdoblje budući da je njezin budući suprug Marko Livaja ipak odlučio ostati u Hajduku. I ona je imala veliku ulogu u donošenju te odluke. Porazgovarali smo o njihovon sinu, malenom Lorenzu, koji je na svijet stigao prije četiri mjeseca te ostanku u Splitu.

"Sve važno u životu dogodilo mi se u proteklom desetljeću. Upoznala sam Marka, zajedno smo dobili dvoje djece te sam počela graditi karijeru instruktorice fitnessa", rekla je Iris.

Kaže kako su joj najbitniji obiteljski trenuci, a po tom pitanju ova je godina bila posebno uzbudljiva.

"Prvo smo se Marko, naša petogodišnja kći Elizabet i ja za stalno vratili u Split iz Grčke gdje smo živjeli zadnjih nekoliko godina, a u ožujku sam rodila našeg Lorenza. Iako je uistinu prekrasna beba, nimalo zahtjevna, s dvoje djece u kući nemam previše vremena za sebe pa sam kilograme izgubila usput. Pomaže i to što vježbam godinama, a aktivna sam bila i tijekom trudnoće. To bih preporučila svim majkama. Ne samo zbog fizičkog izgleda, to je dobro i za mamu i za bebu, rekla je Iris, možda i najomiljenija Splićanka, barem ako se pita navijače Hajduka.

Čitajte i: Deset godina uspjeha Monike Sablić: 'Sve moje kolekcije posvećene su ljepoti mediteranske žene'

Čitajte i: Iva Šarić nakratko se odvojila od sina Adriana pa priznala: 'Bruno mi pomaže, super se snašao'

image
Iris Rajčić se zbog snimanja kampanje nakratko odvojila od svoje djece.
JOSKO PONOS/CROPIX

"Snimanje Monikine kampanje bio mi je pravi užitak jer dugo nisam u tom poslu. A došao mi je i kao mali odmor. Naime, uz majčinske obaveze već sam mjesecima posvećena i organiziranju našeg novog života u Splitu", rekla je te dodala kako nije sigurno kako će provesti ovo ljeto.

image
Cijeli Split ju je slavio nakon što je Marko Livaja ipak ostao u Hajduku.
JOSKO PONOS/CROPIX

"Treba otpakirati sve te stvari koje su stigle. Ima posla, ali jedva čekam sjesti u miru i podružiti se sa svojim prijateljima i rodbinom koju nisam dugo vidjela. Do skoro devetog mjeseca trudnoće sam bila u Grčkoj. Nikoga nisam vidjela godinu dana, kao i većina ljudi", rekla je Iris.

Čitajte i: Renata Sopek otkrila: 'Nakon 20 godina, lani sam napravila potpuni preokret'

Linker
23. travanj 2024 18:29