Skromna diva

Raspamećena Adele: Na košarkaškoj utakmici radila grimase i skrivala se iza torbe dok je svirao njen novih hit

Planetarno popularna Britanka uspjela je ukrasti svu pažnju na utakmici između Golden State Warriorsa i Los Angeles Lakersa u Staples Centru. Adele je prvo oduševila svojom sjajnom pojavom, a potom i netipičnim ponašanjem, snimke pokazuju da je bila užasnuta kad je čula prve taktove svoje pjesme 'Easy on me'. Razumljivo, svi se sada pitaju što je razlog tomu da je najuspješnija pjevačica današnjice tako reagirala na svoju pjesmu.

Britanski Mirror izvještava kako je 33-godišnja zvijezda došla na košarkašku utakmicu, sjedila je u prvom redu s dečkom, sportskim agentom Richom Paulom, a kad se dvoranom prolomila njezina pjesma, toliko se pogubila da samo što nije pobjegla.

image
Adele se skriva iza svoje Louis Vuitton torbice dok svira njena pjesma.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Bila je gotovo šokirana”, protumačio je Adelinu reakciju UK magazin, naglašavajući da se u tom trenutku pokušala skriti od televizijskih kamera tako što je ispred lica stavila ručnu torbicu.

Čitajte i: Poslušajte Adelin novi singl 'Easy On Me': Njime je najavila novi studijski album nakon šest godina pauze

Plavokosa pjevačica božanskog glasa nije ponudila objašnjenje za svoju neobičnu reakciju, no da nema razloga za nju, posve je izvjesno. Pjesma "Easy on me”, čiji naziv u slobodnom prijevodu znači - nemojte me osuđivati - najavni je hit s njezinog nadolazećeg albuma. Obožavatelji su ga iščekivali kao ozebli sunce budući da je Adele imala šestogodišnju pauzu od posljednjeg astudijskog albuma.

image
Adele i Rich na još jednom spoju na košarci.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Duboke promjene

Uz album Adele je doživjela i drastične promjene - na bolje - u svomprivatnom životu. Osim što je nakon bračnog brodoloma s ocem njezinog sinčića Angela (9), financijašem Simonom Koneckijem, pronašla novu ljubavnu sreću, vjerojatno nikada u životu nije izgledala sjajnije.

Čitajte i: Adele priznala da jednom tjednom jede ‘junk food‘: ‘Bez obzira što sam smršavjela i dalje znam sve o hrani‘

A koliko je i sama zadovoljna novom linijom - laganijom za 45 kilograma - vidi se i po tome što zadnje vrijeme uživa u dotjerivanju. Tako se i u košarkaškoj dvorani u Staples centru pojavila u vrlo šik izdanju: u kreaciji od smeđe kože u kojoj je, kako komentiraju mediji, izgledala zadivljujuće. Osim torbice Louis Vuitton, koja joj je poslužila i kao štit od znatiželjnih objektiva, Adele je istu večer nosila i Vuitton kaput, dakako u istoj boji. Sudeći po ponašanju njezinog dečka, koji je mirno pratio događanja na parketu, pjevačica se tu večer samo dobro našalila na svoj račun.

image
Adele u odvažnom izdanju - kožnom kombinezonu koji joj odlično pristaje.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 15:27