screen shot
osveta na setu

Reakcija na šamar Katarine Baban baš je dramatičan: 'Nakon puno njezinih, došao je red na mene'

Nakon što je i sama primila više udaraca za potrebe živopisnih scena u popularnoj domaćoj seriji, napokon je došao red da isto učini i ona.

Svestrana osječka glumica snimila je svoju reakciju na šamar koji je odradila na setu serije 'Drugo lice ljubavi', a vidi se da je u tome itekako uživala...

"Ljudiii!!! Nakon nebrojeno puno njenih šamara, došao je red na mene! Ajmeee, koliko sam cijuknula od sreće kad sam to pročitala u scenariju! Najdraža moja profesorice, morala sam vratiti za sve šamare koje je pola casta dobilo od strane Julije", napisala je kraj snimljenog videa mlada osječka glumica Katarina Baban, dok je ponovno proživljavala nezaboravnu scenu iz serije "Drugo lice ljubavi".

Gledatelji su pozdravili obračun dvije alfa žene. Pozdravili su što lik Tamare ne da na sebe, te je vratila liku Julije Krpan koju glumi njezina draga profesorica s osječke Akademije. Vlasta Ramljak predavala joj je govor dok je studirala, a neki od komentara su nasmijali glumicu.

"Skoro je odletjela u zid od šamara. Tamara ima jaku ruku. Zvoni i meni u ušima", stoji u jednom, "Feštali smo doma nakon šamara", stoji u drugom. Scenu je komentirao i njezin partner iz serije glumac Vladimir Posavec Tušek koji je dobacio: 'Tko ti je ovaj frajer?'...

Katarina uvijek naglašava da joj je glumiti negativke uvijek zanimljivije i izazovnije.

2014. se odvažila i osnovala modni brend Lilith by Katarina Baban. Njezine kreacije nose brojne slavne dame s hrvatske estrade, a istaknula je da je ne bi bilo strah živjeti samo od šivanja ako bi se slučajno dogodilo da više nikad ne dobije niti jednu ulogu.


Pročitajte i:

Krik upomoć domaće glumice svi razumiju: Ona čeka samo na ovaj trenutak

Katarina i Arija: 'Glumimo suparnice, dijelimo si šamare, a privatno se jako volimo'

Osječka glumica zgodnog dečka Igora ne ispušta iz ruku

Katarina Baban: Dvije strasti osječke glumice

Brojni poznati na otvorenju showrooma Lilith by Katarina Baban

Linker
25. travanj 2024 17:28