održavanje postignutog

Rebel Wilson dostigla željenu težinu: Rigorozan tempo dao je rezultate

Glumica je na zdrav način i ujednačeno izgubila značajan broj kilograma ove godine i svjesna je toga da je pred njom još jedan cilj - održati zdravu težinu. U svemu tome ima veliku podršku svog novog dečka.

Simpatična glumica, koja je ove godinu zadivila svijet svojom transformacijom, sada zasluženo uživa u zagrljaju svog dečka. Australka Rebel Wilson je 2020. proglasila godinom zdravlja te nedavno kazala da je postigla svoju željenu težinu od 75 kilograma. A kako bi novostečenu figuru održala, bitno je i zadržati neke zdrave navike - poput pješačenja i planinarenja, u koje se zaljubila.

U toj joj se tjelovježbi pridružio i njezin dečko Jacob Busch, američki nasljednik pivskog carstva, s Rebel je pozirao na njihovom zajedničkom planinarenju. Glumica je bila odjevena u laganu odjeću za vježbanje, a on je odlučio upiti što više sunca pa je skinuo majicu. Zagrljeni i nasmijani pokazali su kako je njihova ljubav i dalje čvrsta i postojana.

Par se prvi put zajedno u javnosti pojavio ovog ljeta, a za to su odabrali vrlo formalne događaje, u kolovozu su u paru bili gosti na jednom vjenčanju u losanđeleškim visokim krugovima, a u rujnu su zajedno obavili audijenciju kod princa Alberta od Monaka. Ako je do tada netko i sumnjao u to da su Rebel i Jacob zajedno, nakon tog putovanja sumnjama više nije bilo mjesta.

Gubitak kilograma u brojkama

Rebel je posljednje kilograme izgubila tamo gdje je i započela svoju transformaciju - u Austriji, a nakon što je postigla cilj iskreno je razgovarala s obožavateljima tijekom Instagram livea. Tu je otkrila i neke nepoznate detalje oko svoje prehrane.

Prije je, kazala je, jela je vrlo lošu hranu i borila se s time da bude zdrava. Nakon što je spoznala da joj prehrana s visokim udjelom proteina odgovara postigla je što je htjela. "Moje tijelo dobro reagira na proteine", kazala je i dodala da od te prehrambene skupine najčešće jede losos, pileća prsa i proteinske šejkove. "Nutritivno, jedino što pokušavam napraviti je da ostanem ispod 1500 kalorija, zbog svog tipa građe. Ako želim izgubiti težinu tog tjedna, moram unijeti manje od 1500 kalorija svakog dana", objasnila je Rebel na kakvom je kalorijskom režimu bila.

U svom razgovoru s fanovima na Instagramu kazala je i da je izgubila oko 28 kilograma. "Jesam li sretna - jesam. Moj cilj nikad nije bio da budem mršava, da uđem u određeni konfekcijski broj. Ubacila sam željenu težinu, jer mi je trebao neki opipljivi cilj", objasnila je glumica. Sretna je postignutim, jer kako kaže bilo joj je i vrijeme. Sada joj je 40 godina, a pretila je bila punih 20 - polovicu svog života.

Sada kada je postigla svoju željenu težinu, ipak će jesti nešto više i ući u fazu održavanja. "To će vjerojatno biti 2000 do 2500 kalorija dnevno jer vježbam kao zvijer. Tako da će mi trebati nešto više goriva, jer cilj mi je održavati ovu težinu", našalila se Rebel.

U prijašnjim razgovorima o svojoj težini i nezdravim navikama kazala je da je vjerojatno jela čak 3000 kalorija većinu dana, a budući da su to uglavnom bili ugljikohidrati, ona bi i dalje osjećala glad.

Linker
20. travanj 2024 15:42