Pozitivne reakcije

Rebel Wilson potražila utjehu zbog loše vijesti: ‘Ponekad sve to nema smisla‘

Slavna glumica više od godinu dana posvećena je zdravlju, a sada je dala naslutiti kako se muči i s neplodnošću. O svemu je progovorila na društvenim mrežama, jer je kako kaže - sama.

Glumica Rebel Wilson proteklih godinu dana izaziva veliko zanimanje javnosti zbog svoje fizičke transformacije, 2020. kada je napunila 40. godina prozvala je godinom zdravlja. Svoj put ka zdravoj težini uredno je bilježila, bodrila obožavatelje, otkrila i da pokoji put ima krizu. Na kraju godine, svojom transformacijom zadivila je svijet. No, glumica nije posustala, iako je dosegnula željenu kilažu, i dalje ju marljivo održava.

Sada je Rebel progovorila o jednom drugom aspektu zdravlja, odnosno neostvarenom majčinstvu. Još u prosincu na Instagram Liveu otkrila je da je nakon ulaska u 40. godinu, pokrenula postupak zamrzavanja jajašaca. Sada je podijelila očito težak trenutak po tom pitanju.

"Dobila sam loše vijesti i nisam ih imala s kime podijeliti, ali mislim da moram reći nekome. Svim ženama koje se bore s plodnošću, suosjećam s vama. Svemir ponekad djeluje na tajanstvene načine, ponekad sve to nema smisla… ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz ove tamne oblake “, napisala je Rebel uz fotografiju snimljenu na plaži.

Čitajte i: ‘Prije me ne bi pogledali dva puta‘: Rebel Wilson otkrila da su svi bolji prema njoj otkako je smršavila

Usamljeni trenutci

Ova nedorečena, ali iskrena i dirljiva objava pokrenula je mnogobrojne pratitelje da joj pruže podršku, a i podijele vlastita iskustva borbe s neplodnošću. Dirnuta Rebel je ažurirala objavu kako bi zahvalila svima na pozitivi koju je primila.

“Samo sam htjela reći da sam se jutros probudila i pročitala ljubazne poruke i priče svih vaših putovanja i ne mogu vam reći koliko mi je to značilo i koliko se zbog svega osjećam bolje”, napisala je Rebel. “Društveni mediji pobjeđuju kad je o riječ o stvaranju odnosa u usamljenim trenucima. Zato hvala svima”, zaključila je glumica.

Kada je otkrila da je odlučila zamrznuti jajašca, objasnila je to idućim riječima. “Kao što sve karijerne žene vjerojatno znaju, ako je to nešto što vas zanima, prilično je dobro vrijeme za to. Dolazak do četrdesetih nekako je čak ostavljanje premalo prostora. Bolje je to učiniti malo ranije ako možete”, kazala je Rebel.

Linker
16. travanj 2024 19:53