Profimedia, Bauer Griffin
VJERNA KOPIJA

Reese Witherspoon i Ava Phillippe: Tko je ovdje mama, a tko kći?

Na losanđelešku premijeru svog novog filma ‘Home Again’, holivudska glumica Reese Witherspoon povela je kći Avu. Mediji ne prestaju pričati o njihovoj sličnosti, ali i ljepoti 17-godišnjakinje.

Plavokosi duo prošetao je crvenim tepihom u elegantnim crnim Christian Louboutin sandalama na potpeticu. Ava se odlučila za crno-bijelu haljinu s poludugim rukavima, a mnogi su zamijetili da neodoljivo podsjeća na onu koju je njezina mama nosila na nedavnoj premijeri u Hamptonsu.

Los Angeles premiere of
Profimedia, Bauer Griffin

Za jučerašnje događanje Reese je odjenula crvenu haljinu s potpisom Roland Moureta te su tako do izražaja došle njezine usne koje je istaknula crvenim ružem. Glumica se na svom Instagram profilu pohvalila glamuroznim izgledom, ali i navela cijeli tim koji je na njemu radio, spomenuvši ih sve u hashtagovima svoje objave.

Prirodnu ljepotu mame i kćeri svojim je vrhunskim šminkerskim umijećem naglasila vizažistica Molly R. Stern, pa su zgodne plavuše završile i na njezinom Instagramu.

I dok većina ljudi smatra kako je Ava ‘slika i prilika’ svoje majke, pravi znalci primijetit će i zapanjujuću sličnost s njezinim ocem, glumcem Ryanom Phillippom.

A post shared by 90's Baby (@90swasdabomb) on

Mladoliki glumac svojevremeno je izjavio da i njemu i kćeri vrlo često bude neugodno kad ih negdje upitaju jesu li brat i sestra.

Ryan Phillipe (43) i Reese Witherspoon (41) uz 17-godišnju Avu imaju i 13-godišnjeg sina Deacona. Upoznali su se i zaljubili na snimanju filma “Okrutne namjere”, a u braku proveli 8 godina, sve dok 2008. godine nisu potpisali papire za razvod.

Deacon i Ava najslađe su kopije svojih slavnih roditelja i jednog od publici najdražih holivudskih parova ikada.

Reese je drugu sreću potražila s glumcem Jimom Tothom za kojeg se udala u ožujku 2012., a iste te godine par je dobio i dječaka Tennesseeja Jamesa.

Mališan je i sam ponekad zbunjen sličnošću svoje mame i polusestre, pa je Oskarovka svojevremeno u šali izjavila kako malenome ništa nije jasno, pa je jedne godine Avi čak čestitao Majčin dan. No, glumica je pojasnila kako dječačić, obasipan pažnjom starije sestre, ponekad “nije znao tko mu je zapravo mama”.

Linker
16. travanj 2024 03:12