Boris Kovačev / Hanza media
leteći reporter

Rene Bitorajac ispred bolnice snimio video koji šokira: 'Snimi red, kao da se lova dijeli'

Glumca Renea Bitorajca kojeg publika najbolje poznaje kao Roberta Kumerlea iz serije "Bitange i princeze" te doktora Veljka Kunića iz "Naše male klinike“ odradio je pravi novinarski posao i pokazao kakvo je stanje u zdravstvu tijekom koronakrize.

Suvlasnik kazališta Luda Kuća je na društvenim je mrežama objavio video koji je snimio u krugu zagrebačkog KBC-a na Rebru. Čekajući u redu odradio je Rene Bitorajac i posao letećeg reportera. "Pa ti idi kod doktora! Snimi red, k'o da se lova dijeli", napisao je glumac kraj objave na svom Instagram profilu.

Nakon što je snimio stanje ispred kliničkog bolničkog centra vratio je kadar na sebe i pokazao da nosi zaštitnu masku s natpisom "Dva metra od mene" i da unatoč nevjerici i dalje strpljivo čeka.



Bitange i princeze previdjele krizu, potres i 'dva metra od mene': Sad shvaćamo njihove fore

Njegovo je kazalište, pak, ponovno krenulo s radom prošlog tjedna sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a poduzelo je niz mjera kako bi posjetiteljima i zaposlenicima omogućilo što sigurnije uživanje u programu kazališta.

Punktovi za dezinfekciju postavljeni su na nekoliko mjesta unutar kazališta, uključujući ulaz u kazalište te na blagajnu, a na ulazu u kazalište posjetiteljima se mjeri tjelesna temperatura.


Prilikom dolaska na predstavu posjetitelji su zamoljeni da svoje kontakt podatke upišu u tablicu na blagajni ( ime i prezime, broj telefona, potpis ), kako bi u slučaju da se ustanovi da je netko od posjetitelja bio zaražen virusom SARS- CoV-2, što efikasnije mogli spriječiti širenje zaraze.

Ludoj publici preporučuju da pazi na fizičku distancu te da prije izlaska iz kuće izmjeri tjelesnu temperaturu. U slučaju povišene tjelesne temperature, iznad 37,2 ili bilo kojih drugih simptoma bolesti mole da odgodite dolazak. Preporučuje se i nošenje zaštitnih maski u području predvorja kazališta te sanitarnih čvorova.

Čitajte i:

Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac o nevoljama zbog korone - Glumcu se zarazila i punica!

Ni korona im ništa ne može: Bitorajac i Đurić održali proslavu na 200 kilometara udaljenosti

Rene Bitorajac o temi na koju su neki možda zaboravili: 'Izolacija ne pada svima lako...'

Linker
20. travanj 2024 00:28