Zašto, Ricky?

Ricky Martin šokirao drastičnom promjenom imidža, nekima nikako nije sjeo: ‘Izgledaš kao Djed Mraz‘

Iako je latino zavodnik godinama nosio prpeoznatljivu frizuru i bradu koje su mu odlično stajale, sada je odlučio promijeniti izgled iz - čiste dosade.

Velika latino zvijezda Ricky Martin tijekom godina nije puno mijenjao izgled. Na početku karijere zavodio je s poludugom kovrčavom kosom, potom se ošišao i nosio ježa neko vrijeme. Malo po malo, puštao je kosu dok mu nije izrasla taman za klasičnu mušku frizuru - kraće sa strane, s dužim pramenovima na vrhu glave.

Čitajte i: Ricky Martin je presretan, stiže još jedna beba

Uz ovu frizuru nosio je jednodnevnu crnu bradu zbog koje su uzdisale mnoge žene i muškarci. No, na pragu pedesete odlučio je promijeniti imidž. Ipak, njegov novi look ne sviđa se baš svima, a neki fanovi su ga usporedili s Djedom Mrazom i mole ga da se vrati "na staro".

Ricky je na Instagramu objavio fotografije na kojima ima bijelu dužu bradu koja mu, prema mišljenju nekih, uopće ne paše uz plave pramenove u kosi. No, nekima se ova promjena itekako sviđa pa su mu komentirali da je "pokrenuo novi trend" i da će "zauvijek ostati cool". Ricky je pozirao i s Grammyjem koji je dobio za album Pausa, ali njegova bijela brada bila je u prvom planu.

Kako je otkrio na društvenim mrežama, na ovu promjenu nagnala ga je ni više ni manje nego - dosada tijekom karantene zbog koje nije znao što bi sa sobom pa je napravio ono što mnogi od nas prvo naprave kada im treba promjena.

Latino pjevač slovio devedesetih je slovio kao veliki zavodnik, no 2010. je otkrio da je homoseksualac i slomio mnoga ženska srca. 2016. počeo je hodati sa sirijsko-švedskim slikarom Jwanom s kojim se 2018. u tajnosti vjenčao. Par ima četvero djece koju je rodila surogat majka.

Linker
19. travanj 2024 04:18