‘Bila je grozna godina‘

Robbie ima božićni hit na svoj način: ‘Političari, Zoom tulumi, ništa nam neće oduzeti blagdane‘

Rasplesana Theresa May, Boris Johnson i drugi političari, video pozivi, dezinfekcijska sredstva, Djed Božićnjak koji je dva metra udaljen od nas - popularni glazbenik opjevao je pandemijske blagdane i uspio ih pretvoriti u poruku nade.

Pjevač Robbie Williams danas je objavio zabavan novi spot za aktualni singl "Can’t Stop Christmas", koji umjesto straha donosi nadu i poručuje da ništa ne može zaustaviti Božić.

Spot dočarava duh razigranih stihova koji su odraz ove godine bez presedana, nepredvidive 2020. Osvrnuo se tako slavni pjevač i na Facetime, Zoom i dezinfekcijska sredstva kao savršen božićni poklon, baš kao i na online kupnju te fizičku distancu: “Santa’s on his sleigh, but now he’s two metres away.”

Pogledajte video

Sve što nam je obilježilo 2020.

Režiju spota potpisuje Dan Massie, a spot počinje tipičnom blagdanskom scenom u kojoj je Robbie kod kuće pored kamina i božićnog drvca. Kada upali TV, transformira se u premijera Borisa Johnsona koji se sa svojim savjetnicima obraća javnosti, a pridružuje im se i rasplesana “Theresa May”.

“Can’t Stop Christmas” je zabavna verzija tradicionalne božićne pjesme na kojoj je Robbie Williams radio s dugogodišnjim producentima - Guyem Chambersom i Richardom Flackom.

Robbiejev prvi božićni album "The Christmas Present" uključuje originalne pjesme i obrade božićnih pjesama, a među gostima na albumu su Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum and Tyson Fury.

Robbie Williams je jedan od najnagrađivanijih glazbenika. Među top 100 najprodavanijih albuma u britanskoj povijesti je čak 6 njegovih, ima 80 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, 14 #1 singlova i 18 nagrada BRIT Awards – više nego bilo koji glazbenik u povijesti.

Linker
18. travanj 2024 09:50