Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ne zna što učiniti

Robbie Williams zabrinut za svoju obitelj: 'Hvata me panika, ne mogu do njih'

Glazbenik, koji se trenutno nalazi u izolaciji u svom domu u Los Angelesu, otkrio je da njegov otac i punica boluju od teških bolesti te da je već mjesecima u strahu jer ne može do njih.

Britanski glazbenik Robbie Williams proživljava zaista teške trenutke u životu. Naime, kako je otkrio u nedavnom intervjuu, njegovom tati dijagnosticirana je Parkinsonova bolest, odnosno poremećaj centralnog živčanog sustava koji uzrokuje tremor.

Kako je trenutno u izolaciji sa svojom suprugom Aydom Field i djecom, već neko vrijeme ne može posjetiti svoje roditelje te ga zbog toga prati osjećaj nemoći.

"Trenutno se naša obitelj bori s puno problema. Tata ima Parkinsa, baš kao i moja punica koja još boluje od lupusa. Ne možemo do njih. Tata je stotine kilometara daleko", rekao je utučeni pjevač.

"Moja majka će uskoro navršiti 80 godina te je u izolaciji. Primijetio sam da stalno preispituje stvari, stalno joj se "kotačići vrte"", dodao je.

Uspio se pribrati

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 459498044, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Robbie Williams i Ayda Field

Iako je na početku pandemije bio užasno nervozan te je stalno osjećao tjeskobu i strah, priznao je da je s vremenom uspio doći k sebi: "Razlika je očigledna. Govorio sam si : ' Ovo je zanimljivo, sutra će biti drugačije'. I bilo je".

Prošle godine je Williams otvorio dušu i priznao da dugi niz godina pati od agorafobije - straha od javnih mjesta i mnoštva ljudi, što je čudno s obzirom na posao kojim se bavi.

Williams je dugo vremena patio od agorafobije

Iako se često mora izlagati masama ljudi, slikati se i pričati s obožavateljima, to ga zapravo užasava. Čak je trebao zamijeniti Simona Cowella kao člana žirija u američkoj inačici showa "American Idol", no odbio je 15 milijuna dolara vrijedan ugovor, sve zbog straha i panike.

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 511918891, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nedavno je Williams postao tata po četvrti put, a onda osjetio strah zbog koronavirusa.

"Moje tijelo i um su mi govorili da ne bih trebao nigdje ići, da ne mogu ništa raditi. Sve mi je govorilo da trebam čekati - pa sam to i činio", otkrio je pjevač kojemu je bio najgore od 2006. do 2009. No, nešto se u njemu prelomilo kada je na radiju čuo pjesmu "Human" grupe Killers. Odlučio je potražiti psihijatrijsku pomoć te je s vremenom ponovno dobio snagu i hrabrost nastaviti se baviti poslom koji voli. Da podsjetimo, Williams i supruga Ayda odgajaju zajedno četvero djece, od kojih im je dvoje njih rodila surogat majka. Posljednjeg sina Beaua Benedicta dobio je u drugom mjesecu ove godine.

Čitajte i:

Nedavno je dobio četvrto dijete, a onda i zastrašujuće simptome: 'Dane sam provodio u strahu'

Vratio se kući: Obitelj popularnog pjevača ponovno je zajedno nakon teške životne kušnje

Frontmen kultnog Rammsteina u životnoj opasnosti, smješten je na intenzivnu njegu

I Johnson je pozitivan! Od posljedica koronavirusa preminula i princeza

Tuga u obitelji latinoameričkog pjevača: Koronavirus uzeo mu jednu od najvažnijih osoba u životu

Linker
25. travanj 2024 06:45