U DVOJE JE LJEPŠE

Robert Pattinson uhvaćen u noćnom izlasku sa zanosnom Suki Waterhouse

Zaljubljeni golupčići stigli su u Los Angeles kako bi proslavili lansiranje novog fizerskog brenda zajedničke prijateljice Georgie May Jagger.

Robert Pattinson i Suki Waterhouse pridružili su se britanskoj invaziji na Sunset Strip ovog tjedna. Par je izašao u srijedu navečer u The Viper Room u Los Angelesu, gdje su primijećeni kako zajedno ispijaju pića dok su s prijateljicom Georgijom May Jagger slavili lansiranje prve američke kampanje njezine marke boja za kosu Bleach London.

30-godišnja Waterhouse pojavila se u šik outfitu u crnoj boji od glave do pete. Nosila je uske hlače preko satenskog topa te sve kombinirala s parom kožnih čizama na debeloj potpetici. 36-godišnji Pattinson, ležerno je nosio tamnoplavu vjetrovku preko bijele majice sa sivim trapericama, Nike tenisice i smeđu kapu.

image

Suki Waterhouse

HEDO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

30-godišnja Jagger, koja je zajedno sa slavnim koloristom Alexom Brownsellom bila suosnivačica Bleach Londona, pojavila se u crnom kožnom halteru s naramenicama preko golog trbuha i crnim hlačama visokog struka na pruge uz visoke štiklice.

image

Robert Pattinson i Suki Waterhouse

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zabavi su nazočili Beck i Reggie Watts, a zabavljale su ih britanske umjetnice Jessice Winter i DJ-a Venus X. Kampanja je proslavljena sa sloganom: "Ja nisam plavuša, ja sam bleach".

Podsjetimo, Pattinson i Waterhouse započeli su romantičnu vezu u srpnju 2018., kada su krenuli prvi napisi u američkim medijima da se "zabavljaju" nakon što su uhvaćeni kako zajedno šeću po Londonu.

Par je počeo živjeti zajedno u Londonu tijekom pandemije COVID-19, gdje je Pattison snimao glavnu ulogu superheroja u The Batmanu.

"Jako se vole", rekao je izvor za časopis People u srpnju 2020.

"Možda se čini da brzaju, ali oni se zaista vole. Uvijek se smiju kad su zajedno", dodao je izvor za navedeni portal. Sudeći po fotografijama na ljubavnom polju im cvjetaju ruže.

Linker
14. travanj 2024 02:34