Getty Images
mora odahnuti

Rokera, pradjeda i ljubavnika sustigle godine: Mick Jagger je na prisilnom bolovanju

Britanska rock grupa Rolling Stones objavila je da odgađa turneju 'No filter' po Americi koja je trebala započeti 20. travnja. Razlog je operacija srca Micka Jaggera, a on će neko vrijeme morati prebaciti u nižu brzinu.

'Mrzim što vas ostavljam na ovaj način i jako sam razočaran što moramo odgoditi turneju, no radujem se povratku na pozornicu čim će to biti moguće', poručio je 75-godišnji pjevač Mick Jagger svojim obožavateljima putem društvenih mreža. Zbog svoje nesalomljive energije na sceni i izvan nje postao je jedan od najdominantnijih glazbenika današnjice, a trenutačno je na obiteljskom odmoru u Miamiju. Društvo mu pravi njegova 43 godina mlađa partnerica Melanie i njihov dvogodišnji sin Deveraux

EXCLUSIVE: Mick Jagger is seen playing with his son and being comforted by his wife  Melanie Hamrick on their balcony in Miami.
31 Mar 2019, Image: 423498189, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: Mick Jagger and partner Melanie Hamrick walk along the beach with their son Deveraux in Miami.
31 Mar 2019, Image: 423590351, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Glasnogovornik legendarnih Stonesa na Twitteru je fanove izvijestio da se nakon liječenja 'očekuje potpun Jaggerov oporavak', ali nije pojasnio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Mick Jagger rođen je u Dartfordu u Engleskoj. Kao dječak je obožavao pjevati, a od najranijeg djetinjstva bio je i član crkvenog zbora. Još za vrijeme školskih dana upoznao je Keitha Richardsa s kojim je kasnije oformio bend The Rolling Stones. Drskost, eksplicitnost tekstova i česti skandali išli su mu u korist jer je njegova popularnost samo rasla.

21st August 1976:  The Rolling Stones headline the Knebworth Festival. Left to right: percussionist Ollie Brown, singer Mick Jagger and guitarist Keith Richards.  (Photo by Graham Wood/Evening Standard/Getty Images)
Getty Images

Priznanja o konzumaciji droge, ljubovanje s oko 4000 žena, dva braka, osmero djece s pet žena i činjenica da je pradjed – čine samo djelić njegovog uzbudljivog, kontroverznog života, a uz sve to je i ponosni vlasnik titule Sir.

Kako sam kaže u svojim pjesmama "No Satisfaction" i "God Gave Me Everything", ne žali za puno stvari u životu. U svibnju 2014. postao je pradjed, a taman u to vrijeme je našao svoju novu partnericu - čak 43 godine mlađu Melanie Hamrick s kojom je u siječnju 2017. dobio svoje osmo dijete. O njemu su napisane dvije biografije, nekoliko puta pojavio se u filmovima, a u 76. godini ipak će morati mikrofon na neko vrijeme objesiti o klin jer su ga sustigle posljedice rokerskog života. Krajem ovog tjedna morat će se podvrgnuti operaciji srca, nakon koje se očekuje njegov potpuni oporavak pa je tako Mick već najavio svoj povratak na pozornicu.

Linker
25. travanj 2024 02:44