Mick Jagger

URNEBESAN VIDEO

Mick Jagger još je jednom pokazao da je neuništivi "kralj plesnog podija"

Iako je u devetom desetljeću života, frontman legendarnih Rolling Stonesa i dalje uživa u nastupima, ali i plesu koji u njegovom slučaju nije rezerviran samo za velike pozornice.

Iako je u devetom desetljeću života, frontman legendarnih Rolling Stonesa i dalje uživa u nastupima, ali i plesu koji u njegovom slučaju nije rezerviran samo za velike pozornice.

Sir Mick Jagger definitivno je jedan od onih koji gotovo svaki dan pokazuje kako su godine samo broje. Slavni 80-godišnji roker objavio je snimku na društvenim mrežama koja je oduševila mnoge. Naime, Mick je pokazao da je i dalje "kralj plesnog podija", ali i da se dobro zna našaliti na svoj račun. Na snimci Mick pleše u publici na Mustique Blues Festivalu na Karibima dok bend svira hit grupe Maroon 5 "Moves Like Jagger", koji je napisan upravo o legendarnim plesnim pokretima frontmana Rolling Stonesa.

Fanovi su ostali oduševljeni njegovom izvedbom i pokretima. "Ti si jedinstven Mick, nikada neće biti još jednog kao ti, legenda!" "Još uvijek skroman nakon svih ovih godina ogromnog uspjeha", "Uvijek zabavan, smiješan i obožavan. Ovo je apsolutno najslađe!", samo su neki od komentara. Dok su neki zaključili kako bi ovo trebao biti najbolji trenutak u životu benda koji svira: "Zamislite svirate, a u publici vam pleše Mick Jagger". No, njegov sin i nije baš impresioniran očevim nastupom. U komentarima ga je pitao "Dada, tko te nagovorio na to?" Tata mu nije odgovorio.

Mick je i ranije govorio kako je fan te pjesme još od izlaska 2011. kada je rekao da mu je pjesma laska, ali i da je iznimno smiješna.

"Volio bih da sam je napisao. Ali to bi bilo malo čudno, zar ne? To nije baš tipična pjesma Maroon 5, pa su vjerojatno jednako iznenađeni njenim uspjehom kao i ja. Vrlo je zarazna. Jedino što me čim je čujem tjera na plesanje", rekao ja tada Mick. A očito je da i danas voli zaplesati baš na nju.

Linker
14. lipanj 2024 17:01