Psihičko zdravlje

Ryan Reynolds o teškoj borbi koju proživljava svaki put kad izlazi na pozornicu

Glumac je otkrio da proživljava tešku tremu svaki put kada treba izaći na pozornicu, a u njegovom poslu to je vrlo često.

Kako je nedavno otkrio, Ryan Reynolds nije uvijek sabran i miran kao što se čini u filmovima u kojima glumi. Naime, poznati glumac priznao je da se bori s anksioznošću zbog koje se ponekad osjeća kao dvije potpuno različite osobe.

"S anksioznošću se, zapravo, borim cijeli svoj život. I znate što, čini mi se kao da imam dvije osobnosti i da jedna prevagne kada se to dogodi", kazao je 45-godišnji glumac u razgovoru za CBS Sunday Morning. Glumac je pritom promovirao novi Netflixov film The Adam Project u kojem glumi Adama Reeda, vojnog pilota koji se vratio kroz vrijeme.

image

Ryan Reynolds priznao je da ima anksioznost cijeli život.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U intervjuu je Reynolds progovorio o svojim nesigurnostima, tremi koja često poprima oblik teške anksioznosti. No, iako je ponekad ekstremno anksiozan i dalje uspije predstaviti svoju filmsku ulogu kada je to potrebno pred kamerom. Čak je otkrio kako je izgledao jedan njegov napadaj, bilo je to 2012. uoči gostovanja u talk showu, kada je mislio da će umrijeti prije nego se popne na pozornicu.

Čitajte i: Poznati holivudski par ne može mirno gledati što se događa u Europi, odlučili su djelovati

Kao podvojena ličnost

"Kada bih ranije gostovao kod, recimo, Lettermana, bio sam nervozan. Ali sjećam se da bih stajao iza pozornice dok se zastori ne bi otvorili i mislio bih si: 'Umrijet ću. Doslovno ću umrijeti ovdje'", ispričao je Reynolds.

image

Ryan je u braku s glumicom Blake Lively.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Zastori će se otvoriti, a ja ću postati 'simfonija povraćanja', nešto će se jako loše dogoditi!", nastavio je glumac s opisivanjem svoje panike. No, srećom, svaki put uspije nadvladati svoju anksioznost i obaviti posao kako treba. "Čim se zastor podigne, a to se u mom poslu često događa, kao da preuzme drugi mali čovječuljak. A njegov stav je: 'Sredim ovo, bit ćeš cool'", kazao je.

"Osjećam da mi se broj otkucaja srca smanjuje, disanje mi se smiruje, izađem na scenu i postanem sasvim druga osoba. Kad odlazim s intervjua pomislim si kako bih volio biti taj tip", priznao je glumac.

Linker
17. travanj 2024 13:58